Fars dags gave

Fars dag stammer oprindeligt fra USA hvor kvinden Sonora Louise Dodd, inspireret af den dengang nyopfundne Mors Dag, fandt på at fejre verdens fædre med en helligdag der satte fokus på den positive rolle de spillede i verden. Den første udgave af helligdagen fandt sted i 1910 i byen Spokane i USA, men det var ikke før 1935 at konceptet kom til Danmark.

Tip: Tjek siden – Gaver til ham.

At Fars Dag i Danmark ligger på samme dag som Grundlovsdag gør at mange, inklusive en del fædre, glemmer dagen. Det syntes vi dog ikke er nogen undskyldning for ikke at give en gave! Højtiden har siden dens oprindelse været en dag der hylder fædre og deres rolle i både familien og samfundet, og vi ser her hos sendentanke.dk ingen grund til at holde op med det, for hvem holder ikke nok af deres far til at lade blot denne ene dag om året være dedikeret til ham. En far, faren, fædre, alle fædrene – alene ordene klinger godt ikke? Og selvfølgelig skal han da også have en dag, der er dedikeret til ham! En enkelt dag, hvor der ikke er fokus på vores udfordringer, en dag om året hvor vi, forhåbentlig, ikke beder ham om tilskud til dit og dat, men i stedet lader ham være i fokus og siger: Tak fordi du min far! Og en lille gave skal han selvfølgelig også have, så han ved, at du mener det.

Hvorfor fars dag gaver er vigtige

Fars dags gaver er mindst lige så vigtige som gaver til mors dag. Altså må denne dato være markeret med fede streger under sig i alles kalendere. Men hvorfor fars dag er så vigtig at huske, er der mange grunde til. Lad os opfriske hukommelsen.

– Far har fortjent en fars dags gave, fordi han har spillet fodbold med en i haven, lært en at cykle og begivet sig ud på eventyr for en.

– Med en fars dag gave kan man vise sin far, at man sætter pris på ham og vise, at man elsker ham. Og dette uden at fortælle ham det direkte.

– At finde en gave på fars fag er egentlig ret let, når man kender radbag. Ens far vil helt sikkert glæde sig over enhver gave, man kan finde hos os, for vores gaveideer er sjove og anderledes.

Similar Posts