Svendegaver

En svendegave gives oftest til et svendegilde. Hvis der ikke holdes et gilde kan du også give gaven den dag hvor han bliver færdig som svend. Det kan også være at i har en personlig relation der gør at der er et andet tidspunkt der er mere passende.

 

Et svendegilde er altid fyldt med fest og farver, så sørg for at give din gave før der går for meget alkohol i den. Så er du sikker på at modtageren husker at gaven kom fra dig. Det er som altid en god idé at stå sammen med ham, mens han åbner gaven. Det gør det lige lidt mere personligt.

Så er der snart svendegilde! Svendegildet er en festlig og velfortjent afslutning på læretiden, og han eller hun fortjener både en behørig fejring og en velment gave. Men hvad skal du så give til nyudlært svend? Vi har samlet et par velovervejede gaveidéer, som vi tror, en svend helt sikkert vil kunne få glæde af.

 

Der er selvfølgelig forskel på, hvad en ”god” gave er afhængig af person, temperament og smag og måske endda også typen af job, som svenden er blevet udlært til – og husk, at et svendegilde også kan fejres, når det ikke drejer sig om håndværksfag, som for eksempel butiksuddannede og andre.

 

Sikkert er det, at det er en festlig begivenhed, som nok skal udmønte sig i en sjov dag. God fornøjelse, tillykke med svenden og held og lykke med gavejagten.

Similar Posts