Sjov gave til ham

Hvorfor skal gaver altid være så kedelige? Er du også træt af at købe strømper eller underbukser til ham? Vi synes det er vigtigt at få smilet frem og derfor har vi lavet en liste med ideer til hvis du skal give en sjov gave til ham.

Tip: Find flere gaveideer til ham her.

 • Spikeball
  Spikeball
  Hvert år er det det samme – det blæser for meget, når I spiller strandtennis, og I bliver uvenner om, hvem der egentlig vandt rundboldkampen. Mon ikke det er på tide at tage sommerspillene til et nyt niveau? Spikeball er et fartfyldt boldspil fra USA, der passer perfekt til stranden, parken og alle de dejlige sommeraftener!   I det trendy Spikeball-spil stiller de fire spillere sig rundt om nettet, og det hold, der begynder, server bolden mod nettet over til spillerne på modstanderholdet. De kan derefter spille bolden til hinanden to gange, inden de skal returnere bolden ved at studse den mod nettet. Så snart kampen er i gang, kan spillerne bevæge sig frit omkring nettet i jagten på bolden – glem alt om banehalvdele og faste positioner, og gør jer klar til en kamp med høj fart! Målet er naturligvis at narre modstanderholdet væk – uden selv at ramme ved siden af nettet! Der gives point, når et af holdene ikke spiller bolden tilbage, og det hold, der først når op på 21 point, har vundet.
  • Sjovt for alle
  • Super trendy lige nu.
  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  Coolstuff.dk 569 0 569 Læs mere

 • Bodyflight i Vindtunnel
  Bodyflight i Vindtunnel
  Skal du give en gave til en der elsker at prøve grænser? Så er en bodyflight tur i en vindtunnel måske det du søger. Er I klar til at ophæve tyngdekraften og mærke et adrenalinkick, der normalt kun findes i 4000 meters højde? Uden at springe ud med faldskærm kan du prøve det frie fald og flyve rundt i luften for at udforske dit nye territorium: luftrummet. Giv fuglene noget at snakke om og sæt af.
  • Anderledes oplevelse
  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  DGDA.dk 445 0 445 Læs mere

 • Fifty Nights of Naughtiness
  Fifty Nights of Naughtiness
  Fifty Nights of Naughtiness er det perfekte spil, der giver et ekstra pift til romantikken og sexlivet! I alt indeholder spillet halvtreds kort på fem niveauer: Uskyldige hvide, passionerede rosa, hede røde, frække skarlagenrøde og lumre sorte. Kortene indeholder udfordringer for både romantikken og sexlivet, og de kan handle om alt lige fra at tage på picnic sammen og til at have sex på køkkenbordet eller anskaffe fælles sexlegetøj. I vælger niveau ved at slå med den medfølgende farveterning: Viser den gult, må I selv vælge et kort…
   Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
   Coolstuff.dk 169 0 169 Læs mere

  • Bedroom Battle
   Bedroom Battle
   Hvem har størst sexappeal: En superhelt i mormors morgenkåbe eller en forkølet bonde, som har et bijob som nøgenmodel? I dette hede og underholdende sex-spil udfordrer du din partner i sexappeal for at vinde erotiske belønninger. Men du skal spille dine kort strategisk – der er måske nogle belønninger, som du har ekstra meget lyst til at vinde? Bedroom Battle har fantasifulde og hede udfordringer, som får jer til at glemme alt om den triste hverdag, så I kun har øje for hinanden. Lige undtagen når I spekulerer på, hvad det næste kort byder på af nydelsesfulde belønninger selvfølgelig! Udfordringerne har forskellige niveauer, og der er altid valgmuligheder, så I kan finde de belønninger, som passer bedst til jer. Den spiller, der har flest belønningskort, vinder spillet og kan vælge en ekstra hed afsluttende udfordring, som tager jer begge til spillets klimaks!
    Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
    Coolstuff.dk 199 0 199 Læs mere

   • Solve a Mystery – Drabet ved Amalienborg Slot
    Solve a Mystery - Drabet ved Amalienborg Slot
    Skal du give en gave til en der elsker at prøve noget nyt og samtidig blive udfordret på sin intellekt. Solve a Mystery sætter jer på prøve i 2 timer. Kalenderåret siger 1965, og du er netop blev kaldt ud til Amalienborg Slotsplads. Et mord er blevet begået, og som efterforsker er det din opgave at samle trådene, der nu ligger spredt omkring i Frederiksstaden. Du må i gang hurtigt inden, at sporene bliver kolde, så du kan samle beviser nok til at anklage den rigtige morder. Du får brug for alt din erfaring for at skelne mellem de mange mistænkte, men mon ikke at en garvet efterforsker som dig nok skal klare den sag?
    • 2 timers underholdning
    • Passer til alle – Par, venner eller familier
    • Der skal samarbejdes
    • Billigt
    Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
    DGDA.dk 299 0 299 Læs mere

   • Wallsticker til hjemmet
    Wallsticker til hjemmet
    Mænd går ikke altid sindssygt meget op i hjemmet, men wallstickers har vist sig at være enormt populære blandt mænd. Der fås wallstickers i til alle typer mænd og priser starter fra 100 kr.
    • Fra 100 kr.
    • Kæmpe udvalg
    Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
    Wallstickerland.dk 100 0 100 Læs mere

   • Men’s Society Beard Grooming Kit
    Men
    Et helt unikt set med et enkelt formål, at gøre det nemmere for mænd at pleje deres skæg. Sættet indeholder de produkter du skal bruge for at style, blødgøre og hold længden på skægget. Er det en gave til den barske jæger med fuldskæg eller den mere afslappede type, så passer sættet til alle mænd med skæg. Det kan bruges af alle, og passer til alle hudtyper. Det hele er pakket i en lille tin æske, som ser super fed ud på badeværelset, men har også en god størrelse til at have med på rejse. Du kan endda have æske i lommen, hvis du bliver så glad for den, at du bare ikke vil give slip på den. Skægolien har en beroligende og lindrende effekt mod irritationer i skægget. Den renser og fugte huden under skægget, samtidigt med at den blødgøre skægget. Indhold: – En 4 steps guide til styling af skæg – Beard Oil 10 ml – Moustache Wax 15 ml – Skægkam i rustfrit stål – Skægsaks i rustfrit stål
    • Er det en gave til den barske jæger med fuldskæg eller den mere afslappede type, så passer sættet til alle mænd med skæg
    • Det hele er pakket i en lille tin æske, som ser super fed ud på badeværelset
    Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
    Madeformen.dk 249 0 249 Læs mere

   • Barberians Cph Soap Me Up Set
    Barberians Cph Soap Me Up Set
    Denne gave er en kombination, der kan hjælpe ham du køber gaven til, til at få en ren krop og hår, så er Barberians Cph Soap Me Up Set det perfekte valg for dig. Barberians Cph Soap Me Up Set består af en shampoo og en shower gel, der til sammen hjælper dig med at holde kropshygiejnen i orden. Indeholder følgende: Daily Vitalizing Shampoo (300 ml) Designet til dig, der vasker dit hår dagligt. En god og effektiv løsning til at få renset håret og fjernet alle bakterierne. En meget mild formel af naturlige ingredienser, der er rar for din hovedbund og håret. Vitalizing Shower Gel (300 ml) En shower gel med duft af bergamot og green fruits, der er blid mod din hud. Naturlige ingredienser trænger ind i huden og giver fugt samt beskytter huden.
    • En lækker gave til manden der går op i sig selv
    Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
    Madeformen.dk -20%239 0 239 Læs mere

   • Hårtabs gaveæske
    Hårtabs gaveæske
    Det ultimative hårtabs sæt til mænd – Bekæmp dit hårtab indefra og ud Vi ved hvor mange mænd der sætter en stolthed i en flot manke, men hvis den begynder at tynde ud, kan det være skyld i megen usikkerhed. Den usikkerhed kan ligeledes opstå når man skal købe produkter ind til bekæmpelsen af hårtabet. Med denne gaveæske for du 4 super produkter til manden som ønsker at mindske eller undgå hårtab.
    • Til manden som ønsker at mindske eller undgå hårtab.
    Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
    Madeformen.dk 499 0 499 Læs mere

   Sjov gave til ham – Hårfin balance med sjov og plat

   Når du skal give en sjov gave til ham er der en hårfin balance mellem hvad der er sjovt og hvad der bare bliver plat. Derfor er det vigtigt at du kender personen og kender deres humor inden du beslutter dig for hvilken sjov gave du skal give ham. 

   Alderen spiller en rolle når du skal give en sjov gave til ham

   Nogle mennesker holder fast i deres barnlige humor gennem hele livet, men for de fleste mennesker så udvikler de deres humor gennem tid. Derfor skal du lige huske og tage hans alder med i overvejelserne når du køber en sjov gave til ham. Det er nemlig ikke sikkert at din morfar synes det er sjovt at få en gagball, men din fætter på 18 ville måske finde det hylende morsomt.

   En god tommelfingerregel er at jo yngre ham du skal give gaven er, jo mere plat kan du også tillade dig at være.  De fleste under 25 synes det mest sexlegetøj er vildt sjovt og en lille smule pinligt. Hvor ældre mænd ikke finder disse ting lige så sjovt, her skal du hellere lede efter noget lidt mere sofistikeret der kan give et smil på læberne. 

   Hvem skal have glæde af den sjove gave

   En sjov gave til ham, kan både være til ham og til selskabet. Med det menes at hvis man har med en spasmager at gøre, så kan man give en gave så gør ham lidt til grin foran selskabet uden at det bliver for meget.

   Det kunne eksempelvis være at give ham høretelefoner på og spille musik som han så skal nynne. For hvert rigtigt nummer selskabet gætter vinder han en lille præmie, for hvert de ikke gætter får han en straf. 

   Quiz som sjov gave

   Skal du give en sjov gave til ham og er du samtidig inviteret til et selskab. Så kan en sjov gave være en quiz. Her afhænger det lidt af hvad den person du skal give gave til, selv er med på. Hvis det er en spasmager der ikke har noget problem med at gøre sig selv lidt til grin. Så kunne en ide til sjov quiz lade være at give ham høretelefoner på og så bede ham nynne det musik som du spiller for ham. Hvis gæsterne kan gætte hvad du spiller for han point, hvis ikke så er der en eller anden form for straf. 

   Giv en sjov gave til ham der ikke forventer det

   Hvorfor er det vi altid giver det samme kedelige hver gang. Far får altid et par strømper eller underbukser og bror får en ny trøje. Men hvad med at mixe det lidt op og give en sjov gave. Det er fint nogle gange at være praktisk men det må altså ikke være altid, jo mere vi smiler og griner jo gladere bliver vi også. Derfor er det en god ide at give en sjov gave til ham og bringe et smil på hans læber.

   ?Hvor finder man en sjov gave til ham?

   På vores side finder du en liste med vores bedste gaveideer.

   ?Hvad skal en sjov gave til ham koste?

   En sjov gave bør max koste 500 kr.

   ?Kan man gøre en kedelig gave sjov?

   Ja, vi giver nogle tips til hvordan du gør.

   Similar Posts