Kæreste gave til ham

Når du skal finde en kæreste gave til ham, hvad skal du så finde på. De fleste mænd er dårlige til at ønske sig noget og sætter os på en utrolig hård opgave ved ikke at ønske sig noget. Vi har i denne artikel fundet ideer til den perfekte kæreste gave til ham.

Hvis du mangler mere inspiration – så kan du også tjekke vores side med gaveideer til ham.

 • Strandhåndklæder – tyrkiske hammamhåndklæder
  Strandhåndklæder - tyrkiske hammamhåndklæder
  BohoBeach har udviklet en serie af  lækre strandhåndklæder med flotte farver og mønstre, der tager sig godt ud på stranden såvel som i hjemmet! Strandhåndklæderne er tyrkiske hammamhåndklæder, der modsat traditionelle tunge frotté håndklæder er håndvævet i en lækker let kvalitet, hvilket gør dem oplagt til brug på stranden, da de både fylder mindre end normale badehåndklæder og tørrer hurtigere, samt ikke opsamler sand!
  • Håndvævet i en lækker let kvalitet
  • Tørrer hurtigere, samt ikke opsamler sand! 
  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  Bohobeach.shop 199 0 199 Læs mere

 • Hugged kugledyne
  Hugged kugledyne
  En Hugged kugledyne giver dig det sidste kærlige kram, inden du falder i søvn – og det første kram, når du står op. En Hugged kugledyne er en specialfremstillet dyne, der er fyldt med små fine glasgranulater, som dermed øger vægten af dynen. Disse små glaskugler smyger sig ind til din krop, når du har kugledynen over dig. Det konstante tryk fra dynen stimulerer dermed berøringssansen og afhjælper sanseintegrationsbesvær. Det betyder, at du i højere grad er i stand til at “mærke dig selv” – altså hvor din krop går til – hvilket øger den tryghed og ro, som er så vigtig for både at kunne falde i søvn, og at at kunne sove natten igennem uden unødvendige opvågninger. Det har længe været kendt, at brug af kugledyne har en yderst positiv effekt på rigtig mange mennesker med f.eks. angst, depression, ADHD og andre mentale udfordringer, for hvem mangelfuld søvn ofte er et stort og gennemgribende problem. Søvnproblemer opleves imidlertid også af personer uden mentale udfordringer, hvor studier atter har vist, at kugledyner kan have en positiv effekt.
  • Afhjælper sanseintegrationsbesvær
  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  Hugged.dk 899 0 899 Læs mere

 • Bodyflight i Vindtunnel
  Bodyflight i Vindtunnel
  Skal du give en gave til en der elsker at prøve grænser? Så er en bodyflight tur i en vindtunnel måske det du søger. Er I klar til at ophæve tyngdekraften og mærke et adrenalinkick, der normalt kun findes i 4000 meters højde? Uden at springe ud med faldskærm kan du prøve det frie fald og flyve rundt i luften for at udforske dit nye territorium: luftrummet. Giv fuglene noget at snakke om og sæt af.
  • Anderledes oplevelse
  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  DGDA.dk 445 0 445 Læs mere

 • Fifty Nights of Naughtiness
  Fifty Nights of Naughtiness
  Fifty Nights of Naughtiness er det perfekte spil, der giver et ekstra pift til romantikken og sexlivet! I alt indeholder spillet halvtreds kort på fem niveauer: Uskyldige hvide, passionerede rosa, hede røde, frække skarlagenrøde og lumre sorte. Kortene indeholder udfordringer for både romantikken og sexlivet, og de kan handle om alt lige fra at tage på picnic sammen og til at have sex på køkkenbordet eller anskaffe fælles sexlegetøj. I vælger niveau ved at slå med den medfølgende farveterning: Viser den gult, må I selv vælge et kort…
   Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
   Coolstuff.dk 169 0 169 Læs mere

  • Bedroom Battle
   Bedroom Battle
   Hvem har størst sexappeal: En superhelt i mormors morgenkåbe eller en forkølet bonde, som har et bijob som nøgenmodel? I dette hede og underholdende sex-spil udfordrer du din partner i sexappeal for at vinde erotiske belønninger. Men du skal spille dine kort strategisk – der er måske nogle belønninger, som du har ekstra meget lyst til at vinde? Bedroom Battle har fantasifulde og hede udfordringer, som får jer til at glemme alt om den triste hverdag, så I kun har øje for hinanden. Lige undtagen når I spekulerer på, hvad det næste kort byder på af nydelsesfulde belønninger selvfølgelig! Udfordringerne har forskellige niveauer, og der er altid valgmuligheder, så I kan finde de belønninger, som passer bedst til jer. Den spiller, der har flest belønningskort, vinder spillet og kan vælge en ekstra hed afsluttende udfordring, som tager jer begge til spillets klimaks!
    Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
    Coolstuff.dk 199 0 199 Læs mere

   • Proraso Luksus Gaveæske
    Proraso Luksus Gaveæske
    Dette lækre gavesæt fra italienske Proraso indeholder alle de produkter, du skal bruge til den perfekte barbering. Sættet består af følgende varer i full-size: 1) Preshave creme, 100 ml. Preshaven lægger en beskyttende hinde på huden og blødgør skægstubbene, så skraberen får fat i selve hårene. Det mindsker risikoen for irritationer. Har en forfriskende duft af Eucalyptus og Menthol. 2) Barbercreme, 150 ml. Plejer og fugter huden og sikrer dig en fantastisk barbering. Indeholder Eucalyptus og Menthol, der virker opkvikkende på huden. 3) Aftershave Lotion/Splash, 100 ml. Sikrer dig en optimale afslutning på din daglige barbering. Tilfører fugt og lukker porerne. 4) Barberskål Tryk lidt af din barbercreme ud i skålen og brug barberkosten til at skumme cremen op til et lækkert barberskum. 5) Barberkost med Boar børste Denne barberkost er lavet med boar, som er naturhår. Børsten bruges til at skumme din barbercreme op med, så du får det lækreste, flødeskumsagtige barberskum.
     Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
     Proshave.dk 399 0 399 Læs mere

    • Naughty Knot
     Naughty Knot
     Pak verdens dejligste gave ind – nemlig dig selv! Knuder er, hvilket ikke er nogen hemmelighed, ikke specielt sexede i sig selv. Men netop som mange andre ting (tøj, ingen tøj osv.), så kan det blive rigtig sexet, hvis det er en meget attraktiv og sexet ting, knuden er bundet omkring. Altså en, som den, der skal modtage ‘pakken’, godt kan lide. Men det er naturligvis ikke alle former for knudeanordninger, der duer, (læg den gamle klud ned i skuffen igen!) Naughty Knot er knuden, der kan binde det du ønsker på en måde, så alle de spændende overraskelser er skjult, altså som en rigtig pakke skal se ud. Nem at binde, og endnu nemmere at binde op. Passer fint til Valentines dag, juleaften, fødselsdagen, bryllupsdagen, mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag, lørdag eller, for den sags skyld, søndag. Gi’ dig selv som gave! For husk, det er mere lykkebringende og mere sexet at give end at tage!
      Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
      Coolstuff.dk 149 0 149 Læs mere

     • Gavepose med lækkerier
      Gavepose med lækkerier
      En lækker blanding af super lækre kvalitets produkter.
       Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
       Maggies.dk 171 0 171 Læs mere

      • Gavekurv med mange lækkerier
       Gavekurv med mange lækkerier
       Gavekurven indeholder følgende varer:
       • Califonisk rose vin
       • Special te 100 g.
       • Bolcher fra Almuegaarden
       • Weibel tapenade eller pesto
       • Mariager krydersalt
       • ​Gaveæske fra PR Chokolade, med fyldte kvalitets chokolade
       • Mørke chokolade mandler
       • Marcipan hjerte
       • Chokolade trøfler
        Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
        Maggies.dk 360 0 360 Læs mere

       • Gavekurv gourmet med italienske vine
        Gavekurv gourmet med italienske vine
        Gavekurven indeholder følgende varer:
        • 2 vine fra Italien
        • Special kaffe 250 g.
        • Kaffesirup
        • ​Honning med smag
        • Sydesalt fra Mariager
        • Lakrids fra Lakridseriet
        • Gaveæske med kvalitets chokolade
        • Chokolade specialiteter
        • Fyldte chokolade kugler
         Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
         Maggies.dk 567 0 567 Læs mere

        • En lækker japansk køkkenkniv
         En lækker japansk køkkenkniv
         Stort udvalg i lækre Japanske knive.
          Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
          Gastrotools.dk 399 0 399 Læs mere

         • Helikoptertur
          Helikoptertur
          Er du vant til at tage på sightseeing med begge ben på jorden? Så vil det helt sikkert være en omvæltning at blive løftet op i luften, så alle monumenterne bliver set i fugleperspektiv. Selv de gamle kendinge, ændrer sig pludselig, når de ses fra luften, og hvem ved, måske er det slet ikke til at kende igen?
           Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
           DGDA.dk 695 0 695 Læs mere

          • Bodyflight
           Bodyflight
           Er du klar til at ophæve tyngdekraften og mærke et adrenalinkick, der normalt kun findes i 4000 meters højde? Uden at springe ud med faldskærm kan du prøve det frie fald og flyve rundt i luften for at udforske dit nye territorium: luftrummet. Giv fuglene noget at snakke om og sæt af.
            Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
            DGDA.dk 445 0 445 Læs mere

           • Flødebollekursus
            Flødebollekursus
            Du har sikkert spist utallige af de små luftige konditorkager, men har du prøvet at lave dem selv? Lær at lave flødeboller fra bunden, med en af verdens måske bedste chokolader ‘la republica de cacao”. Du vil blive introduceret til, hvordan en sprød bund laves, hvordan man pisker en luftig skum og ikke mindst hvordan man tempererer chokoladen, så den får det helt rette knæk. Du går ikke tomhændet hjem, for du får selvfølgelige dine flødeboller med, samt opskrifterne, så du kan prøve kræfter med flødebollerne hjemme i køkkenet.
             Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
             DGDA.dk 400 0 400 Læs mere

            • Guidet Puch Maxi Tur
             Guidet Puch Maxi Tur
             Thyborøn og Puch Maxi er muligvis to alen af samme stykke. Man kan måske endda gå så langt at påstå, at epicenteret for ‘maxier’ med mælkekasse må være netop Thyborøn. Tvivler du, må du jo opleve det med egne øjne, når du rider på ryggen af en af de ikoniske knallerter på en tur ‘rundt æ havn’ til en uformel snak om det barske, hjertelige og ligetil liv, der leves på egnen. Den lokale guide tager dig med rundt i en by, der stinker af fisk og penge, og du oplever Thyborøn ‘backstage’. Så spænd hjelmen, tjek om mælkekassen sidder forsvarligt og kom op i gear – på Thyborønsk cowboymanér.
              Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
              DGDA.dk 345 0 345 Læs mere

             • Cocktail smagning eller kursus
              Cocktail smagning eller kursus
              James Bond skal have sin Martini shaken, not stirred, Humphrey Bogart sin whisky on the rocks og Carrie Bradshaw lægger altid ud med en Cosmopolitan. De fleste har en favorit drink eller cocktail, som de bliver ved med at vende tilbage til, når de lægger en bestilling i baren. Det ser så let ud, når bartenderen rører, ryster og mikser den ene drink efter den anden. Er du selv en maestro til det, eller har du stadig lidt at lære?
               Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
               DGDA.dk 245 0 245 Læs mere

              DIY kæreste gave til ham

              Gaveide 1 – Et glas med søde beskeder

              Du kan med fordel kombinere din kæreste gave med et glas med søde beskeder. Det er utrolig nemt at lave og giver stor kredit fra modtageren. 

              Du skal blot bruge et glas med låg og noget papir. 

              Hvis du skal gøre lidt ekstra ud af det, så kan du bruge forskellige farvet pap eller papir til at give det hele en lidt mere visuel effekt og evt. decorer glasset. Husk at lave regler for hvor tit han må åbne glasset for at tage en sød besked op.

              Dette er også smart da din gave ikke kun vare en dag, men kan vare helt op til et år. Da du kan gå all in og skrive 365 beskeder og lægge dem i glasset. Lige meget hvor mange du skriver, så virker det godt. Da du har brugt tid på at tænke over beskeder som han vil blive glad for at læse og det kan ikke købes for penge.

              ?Hvad er en god kæreste gave til ham?

              En god kæreste gave til ham, er en gave du har tænkt over.

              ?Hvor finder man en god kæreste gave til ham?

              Vi giver vores bud i denne artikel

              ?Hvor meget bør man give for i kæreste gave til ham?

              Det mest normale er mellem 300-800 kr.

              Similar Posts