Gave til ham 200 kr.

Når du skal finde en gave til ham til 200 kr. så er der faktisk et ret stort udvalg. Det kan dog stadig være svært at vælge den rigtige. Vi har derfor lavet en liste som skal inspirere dig til at købe den helt rigtige gave til ham til 200 kr. 

Tip: Du kan se flere gaveideer her: Gave til ham.

 • En sjov plakat til ham
  En sjov plakat til ham
  Der findes flere 100 sjove plakat ideer med alt fra sjove citater, ordsprog og sjove illustrationer. Der er en plakat som passer til godt til ham i denne samling.
   Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
   Citatplakat.dk 129 0 129 Læs mere

  • Bobler, Bullshit Og Børsfest – Lars Tvede
   Bobler, Bullshit Og Børsfest - Lars Tvede
   Hvad enhver investor bør vide. Sådan navigerer man ifølge den succesrige erhvervsmand Lars Tvede på et børsmarked i krisetid. Dagen før coronakrisen ramte alverdens børsmarkeder som et tungt hammerslag, solgte Lars Tvede alle sine aktier. Han tjente penge på nedturen og købte aktierne tilbage, da kurserne nogle uger senere var tæt på at ramme bunden. I den efterfølgende turbulens dansede han vellykket rundt på børserne, og da roen sænkede sig en anelse hen over sommeren, kunne han sætte en pænt stor gevinst ind på kontoen. Hvordan bar han sig ad? Hvordan lykkedes det ham at læse markedet? Hvordan brugte han den viden og erfaring, som han har erhvervet gennem snart 40 år som investor og iværksætter, til at træffe rationelle beslutninger, mens mange andre investorer var ramt af panik? I Bobler, Bullshit Og Børsfest har Lars Tvede i en række korte, informative og letforståelige kapitler samlet alle sine vigtigste grundregler, budskaber og pointer.
    Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
    Gucca.dk 179 0 179 Læs mere

   • 5 Ingredienser – Hurtig Og Nem Mad – Jamie Oliver
    5 Ingredienser - Hurtig Og Nem Mad - Jamie Oliver

    Keep it simple! Man kan sagtens lave mad super god og velsmagende mad med blot 5 ingredienser. I Jamie Olivers nye kogebog handler det om kvalitet frem for kvantitet og om at lave sund og afbalanceret mad hurtigt og nemt.

    Det er en no nonsense kogebog – der er ingen små fortællinger om den enkelte ret, der er ikke lange afsnit om ernæring. Billede af de 5 ingredienser + billede af den færdige ret + beskrivelse af fremgangsmåden. Skema angiver indhold af kalorier, fedt, mættet fedt, proteiner, kulhydrater, sukker og fibre.

    Så bliver det ikke nemmere!

     Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
     Gucca.dk 159 0 159 Læs mere

    • Omgivet Af Idioter – Thomas Erikson
     Omgivet Af Idioter - Thomas Erikson
     Hvilken farve er du? Omgivet af idioter er den fagbog alle taler om – næsten 600.000 svenskere har allerede købt bogen og den er udgivet i 40 lande. Er du ‘gul’ og impulsiv eller ‘blå’ og analytisk. Måske du er ‘rød’ og målbevist med tendens til at være styrende eller måske er du ‘grøn’ og tålmodig og fantastiske teamplayer. Har du nogensinde diskuteret med din partner og følt, at I gik fuldstændig skævt af hinanden? Eller har du prøvet at forlade et møde med en følelse af, at du slet ikke forstod de andre i lokalet? Eller oplever du, at visse mennesker aldrig forstår dig, uanset, hvor klart du udtrykker dig?
      Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
      Gucca.dk 179 0 179 Læs mere

     • RESTERÖDS underbukser
      RESTERÖDS underbukser
      Resteröds er et top moderne brand der laver super lækkert undertøj til mænd. Resteröds blev stiftet i 1935 i Nordsverige, hvor virksomheden igennem årene har udviklet kvaliteter og designs. Resteröds kollektionerne indeholder tre produktlinjer, som henvender sig til forskellige målgrupper. Resteröds Classic og Original produkt linjerne er stilrene og klassiske i designet, hvorimod Resteröds trend med de kendte Gunnar og Sven boxere er kendt for de fede og udfordrende designs.
      • Super kvalitet
      • God pasform
      Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
      Intimo.dk 149 0 149 Læs mere

     • Bambus sokker (5 par)
      Bambus sokker (5 par)
      Foruden at have et flot og simpelt udtryk med deres blanke overflade har bambus sokker nogle særligt smarte antibakterielle egenskaber, der forhindrer bakterier i at formere sig. Udover at bambusmaterialet giver bambus strømperne antibakterielle egenskaber, er det også med til at gøre dem mere svedabsorberende. Du kan med disse herre bambus strømper altså i højere grad sikre dine fødder mod dårlig lugt og den irriterende følelse af fugt og sved i løbet af dagen. Derudover er materialet, der er udvundet på bambusstænger, fri for skadelige stoffer. Du kan således roligt købe bambus strømper, uden at skulle være bekymret for din eller dine kæres hud ved brug.
      • Særligt smarte antibakterielle egenskaber
      • Mere svedabsorberende
      Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
      Bambustøj.dk 149 0 149 Læs mere

     • Gaming keyboard
      Gaming keyboard
      Rigtig mange mænd kan lide at game og hvis man bare går en lille smule op i det, er det vigtigt at have et godt gaming keyboard. Derfor kan et gaming keyboard være en rigtig god gave, til ham der elsker at spille computer. Gaming keyboard fås i mange forskellige prisklasser og designs.
      • Priser fra 149-1399 kr.
      Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
      Webdanes.dk 149 0 149 Læs mere

     • En gamer mus
      En gamer mus
      Rigtig mange mænd spiller computer og der er det altså meget vigtigt at have en god gamer mus. En god gaming mus er mere end bare en hurtig beslutning fra toppen af listen. God tracking og standard ’click&scroll’ kan du få i enhver anstændig gaming mus, men dine behov er ofte mere detaljerede end det. Din gaming mus skal have specs, der passer til din gaming uanset om du spiller MMO eller FPS. Vægt, multifunktionalitet, greb osv. er alle ting, som måske eller måske ikke betyder noget for dig. Uanset om det gør eller ej, kan du få en gaming mus, der har lige det du skal bruge. Designmæssigt er de vidt forskellige og kan fås helt plain eller med masser af fancy lys.
      • Priser fra 99-899 kr.
      • Mange muligheder
      Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
      Webdanes.dk 99 0 99 Læs mere

     • Fifty Nights of Naughtiness
      Fifty Nights of Naughtiness
      Fifty Nights of Naughtiness er det perfekte spil, der giver et ekstra pift til romantikken og sexlivet! I alt indeholder spillet halvtreds kort på fem niveauer: Uskyldige hvide, passionerede rosa, hede røde, frække skarlagenrøde og lumre sorte. Kortene indeholder udfordringer for både romantikken og sexlivet, og de kan handle om alt lige fra at tage på picnic sammen og til at have sex på køkkenbordet eller anskaffe fælles sexlegetøj. I vælger niveau ved at slå med den medfølgende farveterning: Viser den gult, må I selv vælge et kort…
       Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
       Coolstuff.dk 169 0 169 Læs mere

      • Gavepose med lækkerier
       Gavepose med lækkerier
       En lækker blanding af super lækre kvalitets produkter.
        Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
        Maggies.dk 171 0 171 Læs mere

       • Øl smagning
        Øl smagning
        Øl smagning er en genial gave til ham du holder af, til en utrolig billig pris. En ølsmagning koster mellem 125-500 kr. og tager mellem 1,5-4 timer i alt.  Dette er en genial måde at få en oplevelse sammen, til næsten ingen penge. Der er mulighed for at vælge mellem rundture med foredrag eller en mere intim smagning, hvor der er tid til at snakke.  Vi har i Danmark en masse lækre bryghuse, der giver dig mulighed for at vælge lige præcis den oplevelse der passe til jer. 
        • Billigt
        • Oplevelsen tager mellem 1,5 – 4 timer
        • Massere af muligheder på både Sjælland, Fyn og Jylland.
        Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
        DGDA.dk 125 0 125 Læs mere

       • Wallsticker til hjemmet
        Wallsticker til hjemmet
        Mænd går ikke altid sindssygt meget op i hjemmet, men wallstickers har vist sig at være enormt populære blandt mænd. Der fås wallstickers i til alle typer mænd og priser starter fra 100 kr.
        • Fra 100 kr.
        • Kæmpe udvalg
        Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
        Wallstickerland.dk 100 0 100 Læs mere

       • Hue i lækker kvalitet
        Hue i lækker kvalitet
        En hue kan også være en god gave til en mand, da nogle mænd ikke har købt ny hue i mange år og derfor godt kunne trænge til en frisk hue.    
        • Fås i mange farver
        • Priser fra 99 kr.
        Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
        teeshoppen.dk 99 0 99 Læs mere

       En oplevelse er altid et hit

       Det er de færreste der ikke bliver glad for en oplevelse, især ikke hvis den er sammen med dig. Det fede ved at give en oplevelse er at man kan skabe et minde sammen. Der er kommet mange muligheder for at komme ud og prøve forskellige oplevelse også i dette prisniveau. Så overvej en oplevelse når du skal købe en gave til ham til 200 kr. 

       En hverdagsting i høj kvalitet

       Selvom 200 kr. er et ret standard gavebeløb så er der stadig lidt op til alle de rigtige fede ting, men du hvis du skal have max ud af din gave så køb noget som man ikke selv ville bruge penge på. Det lyder måske lidt dumt, men det giver faktisk mening. Lad os sige at ham du skal købe gave til går i nogle billige sutsko fra netto til 30 kr. hvis du så går ud og investere i en kvalitets sutsko til 200 kr., så har du lige pludselig investeret i noget luksus som modtageren normalt ikke ville bruge sine egne penge på. 

       Slå dig sammen med andre

       Kender du flere som skal tilsammen begivenhed, så kan man få pengene til at se ud af mere hvis man blot slår sig sammen om en gave.

       Kombiner din gave med et festligt indslag

       Det kan nogen gange føles som en lidt festen fornemmelse når man komme med en forholdsvis billige gave til ham til 200 kr. Men hvis du kombinere gaven med et festligt indslag som en quiz, hvor han skal svare rigtigt på 15 ud af 20 spørgsmål for at vinde gaven. Så bliver det mere det sjove indslag som er i fokus og ikke så meget den gave du har med.

       ?Hvad kan man give i gave til ham for 200 kr.?

       Se vores liste med gaveideer her på siden.

       ?Kan man få en oplevelse for 200 kr.?

       Ja, vi har flere gode oplevelser på vores liste.

       ?Bør man slå sig sammen med andre?

       Både ja og nej. Du kan sagtens finde en god gave til 200 kr. men der er selvfølgelig mere udvalg hvis I har flere penge at gøre med.

       Similar Posts