Gave til ham 100 kr.

Nogen gange er der ikke behov for en stor gave, men en lille symbolsk gave til ham til 100 kr. Det kan dog være svært at finde en gave til ham til 100 kr. Vi har derfor lavet en liste med vores bedste gaveideer, så du kan få noget inspiration. 

Se flere gaveideer til ham her.

 • Øl smagning
  Øl smagning
  Øl smagning er en genial gave til ham du holder af, til en utrolig billig pris. En ølsmagning koster mellem 125-500 kr. og tager mellem 1,5-4 timer i alt.  Dette er en genial måde at få en oplevelse sammen, til næsten ingen penge. Der er mulighed for at vælge mellem rundture med foredrag eller en mere intim smagning, hvor der er tid til at snakke.  Vi har i Danmark en masse lækre bryghuse, der giver dig mulighed for at vælge lige præcis den oplevelse der passe til jer. 
  • Billigt
  • Oplevelsen tager mellem 1,5 – 4 timer
  • Massere af muligheder på både Sjælland, Fyn og Jylland.
  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  DGDA.dk 125 0 125 Læs mere

 • Wallsticker til hjemmet
  Wallsticker til hjemmet
  Mænd går ikke altid sindssygt meget op i hjemmet, men wallstickers har vist sig at være enormt populære blandt mænd. Der fås wallstickers i til alle typer mænd og priser starter fra 100 kr.
  • Fra 100 kr.
  • Kæmpe udvalg
  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  Wallstickerland.dk 100 0 100 Læs mere

 • Hue i lækker kvalitet
  Hue i lækker kvalitet
  En hue kan også være en god gave til en mand, da nogle mænd ikke har købt ny hue i mange år og derfor godt kunne trænge til en frisk hue.    
  • Fås i mange farver
  • Priser fra 99 kr.
  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  teeshoppen.dk 99 0 99 Læs mere

 • RESTERÖDS underbukser
  RESTERÖDS underbukser
  Resteröds er et top moderne brand der laver super lækkert undertøj til mænd. Resteröds blev stiftet i 1935 i Nordsverige, hvor virksomheden igennem årene har udviklet kvaliteter og designs. Resteröds kollektionerne indeholder tre produktlinjer, som henvender sig til forskellige målgrupper. Resteröds Classic og Original produkt linjerne er stilrene og klassiske i designet, hvorimod Resteröds trend med de kendte Gunnar og Sven boxere er kendt for de fede og udfordrende designs.
  • Super kvalitet
  • God pasform
  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  Intimo.dk 149 0 149 Læs mere

 • Bambus sokker (5 par)
  Bambus sokker (5 par)
  Foruden at have et flot og simpelt udtryk med deres blanke overflade har bambus sokker nogle særligt smarte antibakterielle egenskaber, der forhindrer bakterier i at formere sig. Udover at bambusmaterialet giver bambus strømperne antibakterielle egenskaber, er det også med til at gøre dem mere svedabsorberende. Du kan med disse herre bambus strømper altså i højere grad sikre dine fødder mod dårlig lugt og den irriterende følelse af fugt og sved i løbet af dagen. Derudover er materialet, der er udvundet på bambusstænger, fri for skadelige stoffer. Du kan således roligt købe bambus strømper, uden at skulle være bekymret for din eller dine kæres hud ved brug.
  • Særligt smarte antibakterielle egenskaber
  • Mere svedabsorberende
  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  Bambustøj.dk 149 0 149 Læs mere

 • Poweerbank
  Poweerbank
  En powerbank er en super gave til en der bruger sin Mobil eller tablet meget. Disse powerbanks fra Greenlime er lavet i et flot design og er samtidig meget kraftige.
  • Smukt design
  • Kan oplade flere gange
  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  Greenlime.eu 169 0 169 Læs mere

 • Gaming keyboard
  Gaming keyboard
  Rigtig mange mænd kan lide at game og hvis man bare går en lille smule op i det, er det vigtigt at have et godt gaming keyboard. Derfor kan et gaming keyboard være en rigtig god gave, til ham der elsker at spille computer. Gaming keyboard fås i mange forskellige prisklasser og designs.
  • Priser fra 149-1399 kr.
  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  Webdanes.dk 149 0 149 Læs mere

 • En gamer mus
  En gamer mus
  Rigtig mange mænd spiller computer og der er det altså meget vigtigt at have en god gamer mus. En god gaming mus er mere end bare en hurtig beslutning fra toppen af listen. God tracking og standard ’click&scroll’ kan du få i enhver anstændig gaming mus, men dine behov er ofte mere detaljerede end det. Din gaming mus skal have specs, der passer til din gaming uanset om du spiller MMO eller FPS. Vægt, multifunktionalitet, greb osv. er alle ting, som måske eller måske ikke betyder noget for dig. Uanset om det gør eller ej, kan du få en gaming mus, der har lige det du skal bruge. Designmæssigt er de vidt forskellige og kan fås helt plain eller med masser af fancy lys.
  • Priser fra 99-899 kr.
  • Mange muligheder
  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  Webdanes.dk 99 0 99 Læs mere

 • Ring For Sex Klokke
  Ring For Sex Klokke
  Somme tider er diskrete hints bare alt for kedelige, når du føler dig hed og lidenskabelig! Men hvordan skal du så få dit budskab frem? Ved at ty til en gammel og gennemprøvet kommunikationsmetode naturligvis: klokkeringning! Med klokken Ring For Sex ved siden af sengen er det nemt at signalere til din partner, at du har lyst til sex! Men er der ikke en nemmere måde at fortælle det på? Det tvivler vi på! Klokken skal ikke oplades, og du behøver ikke at råbe højt, så du bliver hæs – du kan jo godt selv høre det; engang imellem er den simpleste metode også den bedste! Et lille pling er nok til at fortælle, at du er klar til lidenskab! Tror din partner, at det er en brandalarm? Svaret er, at det nok passer meget godt, eftersom lysten brænder inden i dig og den hede, du føler, er brændende varm! Føler du dig fuld af kærlighed og gavmildhed? Hvorfor så ikke give klokken til din partner? Måske med en hilsen som f.eks.: ‘jeg er kun et klokkering væk – altid klar til at forkæle dig!’ – det kan blive starten på en rigtig hed og skøn dag for jer begge!
   Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
   Coolstuff.dk 49 0 49 Læs mere

  • En sjov plakat til ham
   En sjov plakat til ham
   Der findes flere 100 sjove plakat ideer med alt fra sjove citater, ordsprog og sjove illustrationer. Der er en plakat som passer til godt til ham i denne samling.
    Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
    Citatplakat.dk 129 0 129 Læs mere

   En gave til ham til 100 kr. skal være sjov

   Når man giver en ‘’billig’’ gave, så skal man tænke lidt mere over hvad det er man køber. Der er altså behov for at være lidt mere kreativ når man er nede i dette budget. En god ide er at købe en sjov ting, da det er svært at finde noget som koster 100 kr. som han står og mangler. For står man og mangler noget der koster 100 kr., så går man ofte selv ud og køber det. 

   Køb noget lækkert

   Hvis du skal købe noget for 100 kr. som man normalt ikke selv købe, så kan en ide være at købe noget lækkert. Forestil dig at du normalt vil købe noget chokolade der koster 30 kr. for en pakke, hvis du så går ud og køber en lille pakke chokolade der koster 100 kr. Så har du lige pludselig købt en lille smule af noget virkelig lækkert. Igen handler det om at være kreativ når du skal købe en gave til ham til 100 kr. 

   Suppler din gave med noget kreativt

   Skal du til en fødselsdagsfest hvor du skal have en lille gave mad, så kan du supplerer den lille gave med et indslag eller en sød tanke. Dette kunne evt. være at lave en quiz omkring fødselaren. På denne måde viser du at du har brugt tid og energi på at tænke på at give noget specielt, selvom det du har brugt penge på ikke har en høj værdi.

   ?Hvad er en god gave til 100 kr.

   Se vores liste på siden og få inspiration.

   ?Er en sjov gave til 100 kr. en god ide?

   Ja, 100 kr. er ikke så meget at give for. Derfor kan det være en god ide at gøre det til en sjov gave.

   ?Hvem køber man en gave til 100 kr. til?

   Det er ofte mennesker du ikke er så tætte med, eller hvis der er tale om en mindre begivenhed.

   Similar Posts