Gave til ham 1000 kr.

Med et gavebudget på 1000 kr. er mulighederne stort set uendelige. Men det kan være svært at vælge blandt de mange valgt. Så for at gøre det nemmere for dig at finde en god gave til ham til 1000 kr. Så har vi lavet en liste som skal hjælpe dig med opgaven.

Tip: Du kan finde flere gaveideer her – Gave til ham.

 • Spa ophold
  Spa ophold
  Skal du gå all in på oplevelse til dig og din partner, så kan et spa ophold være en god ide. Det giver jeg tid at slappe af sammen og få et afbræk fra hverdagen, ofte i forbindelse med noget lækker mad. Så er dig og din partner til selvforkælelse og luksus, så tag et kig på de mange forskellige spa ophold. Klik på linket og se spaophold fra de bedste steder i Danmark, Sverige og Tyskland.  
  • Afslapning og luksus
  • Lækker mad
  • Ro og tid til hinanden
  • Vælg mellem 30 forskellige ophold
  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  DGDA.dk 1690 0 1690 Læs mere

 • Ringe i tungsten til mænd
  Ringe i tungsten til mænd
  Fingerringe er de seneste årti blevet enormt populære blandt danske mænd.
  • Super kvalitet
  • Fås i mere end 30 forskellige designs
  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  Abelstedt.dk 999 0 999 Læs mere

 • Gaming keyboard
  Gaming keyboard
  Rigtig mange mænd kan lide at game og hvis man bare går en lille smule op i det, er det vigtigt at have et godt gaming keyboard. Derfor kan et gaming keyboard være en rigtig god gave, til ham der elsker at spille computer. Gaming keyboard fås i mange forskellige prisklasser og designs.
  • Priser fra 149-1399 kr.
  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  Webdanes.dk 149 0 149 Læs mere

 • En gamer mus
  En gamer mus
  Rigtig mange mænd spiller computer og der er det altså meget vigtigt at have en god gamer mus. En god gaming mus er mere end bare en hurtig beslutning fra toppen af listen. God tracking og standard ’click&scroll’ kan du få i enhver anstændig gaming mus, men dine behov er ofte mere detaljerede end det. Din gaming mus skal have specs, der passer til din gaming uanset om du spiller MMO eller FPS. Vægt, multifunktionalitet, greb osv. er alle ting, som måske eller måske ikke betyder noget for dig. Uanset om det gør eller ej, kan du få en gaming mus, der har lige det du skal bruge. Designmæssigt er de vidt forskellige og kan fås helt plain eller med masser af fancy lys.
  • Priser fra 99-899 kr.
  • Mange muligheder
  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  Webdanes.dk 99 0 99 Læs mere

 • Gamerstol
  Gamerstol
  Gamerstole er blevet enormt populære blandt drenge og mænd i alle aldre, da gaming de sidste par år er blevet mere og mere populært. En god gamerstol er for rigtig mange mænd et must når de skal spille.
  • En gamerstol koster mellem 549-4.129 kr.
  • Mange forskellige designs og farver
  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  Webdanes.dk 549 0 549 Læs mere

 • Læderforklæde
  Læderforklæde
  Håndlavet af 100% læder. Et naturligt produkt, som ældes smukt. Regelmæssig brug og tid vil danne en flot patina. En blød glans som udvikles på overfladen af læderet, hvilket gør forklædet smukkere og blødere, jo mere du bruger det.
   Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
   Gastrotools.dk 599 0 599 Læs mere

  • iVide® 2.0 WIFI Cooker Sous Vide Stav
   iVide® 2.0 WIFI Cooker Sous Vide Stav
   Den helt nye generation i sous vide stave, nemlig iVide 2.0 WIFI fra SousVideTools.   Den er mindre, smallere og mere kraftfuld end vores tidligere iVide Home WIFI sous vide stav. iVide 2.0 WIFI har fået hele 1200 watt, så den kan klare hurtig opvarmning og op til 30 liter vand fra 5°C til 90°C, med en præcision på 0,1°C. Den cirkulerer 12 liter vand rundt i minuttet. Og den er utrolig støjsvag, nemlig kun 42 dB (det er noget af det mest støjsvage på markedet) Designet er med en integreret klemme med skrueenhed, til at fastgøre på din gryde, kar eller beholder.   Det store flotte display med touchknapper reagerer utrolig nemt på berøring og er i god kvalitet.
    Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
    Sousvide.dk 1399 0 1399 Læs mere

   • Vandrerygsæk
    Vandrerygsæk
    En perfekt gave til ham der skal ud og opleve verden.
    • Mange prisklasser
    Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
    Rejsegear.dk 899 0 899 Læs mere

   Oplevelser er altid godt

   For 1000 kr. kan du give nogle virkelig fede oplevelser. Der har været en enorm udvikling i oplevelsesmarkedet i Danmark de seneste 5 år, hvilket har åbnet op for en masse nye spændende oplevelser. Så der er mulighed for at lave sin egen rom, flyve i ballon, skydive eller noget helt 4. 

   Køkkenudstyr storhitter hos mænd

   Mænd er gennem de seneste år kommet mere og mere i køkkenet. Når mænd går i køkkenet, så skal udstyret bare være i orden. Med andre ord, så skal de bruge en masse smarte gadgets som i virkeligheden nok ikke behøvede. Men dette kommer til din fordel, når du skal finde på en gave til ham til 1000 kr. Der findes nemlig et væld af smart køkkenudstyr som du kan give i gave, såsom en sous vide maskine, en japansk kniv eller et smart mandolinjern. 

   Gaming udstyr

   Gaming er blevet super populært de seneste 5 år og rigtig mange mænd har taget gaming til sig. Som tidligere nævnt så er det rigtig vigtigt for de fleste mænd ikke at gå ned på udstyr, især ikke når de gamer. Derfor er der rig mulighed for at finde noget lækker gaming udstyr som gave til ham til 1000 kr. Skal det være en ny mus, et lækkert tastatur eller et nyt headset mulighederne er mange.

   ?Hvor finder man en god gave til ham til 1000 kr.

   Vi har samlet de bedste gaveideer på denne side.

   ?Oplevelser, køkkenudstyr eller gaming udstyr, hvad skal man vælge?

   Faktisk er alle 3 gode gaveideer.

   ?Hvem giver man en gave til 1000 kr.?

   1000 kr. er for de fleste mennesker en stor gave. Derfor er det kun til folk du er virkelig tæt på.

   Similar Posts