Fræk gave til ham

Nogen gange er der bare brug for at sparke nyt liv i sexlivet og det kan gøres med en fræk gave til ham. Men hvad skal man vælge og hvad vil han gerne have. Vi har forsøgt at gøre det nemt for dig, ved at lave en liste med vores bedste ideer til en fræk gave til ham.

Tip: Tjek også vores store guide med gaver til ham.

 • Fifty Nights of Naughtiness
  Fifty Nights of Naughtiness
  Fifty Nights of Naughtiness er det perfekte spil, der giver et ekstra pift til romantikken og sexlivet! I alt indeholder spillet halvtreds kort på fem niveauer: Uskyldige hvide, passionerede rosa, hede røde, frække skarlagenrøde og lumre sorte. Kortene indeholder udfordringer for både romantikken og sexlivet, og de kan handle om alt lige fra at tage på picnic sammen og til at have sex på køkkenbordet eller anskaffe fælles sexlegetøj. I vælger niveau ved at slå med den medfølgende farveterning: Viser den gult, må I selv vælge et kort…
   Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
   Coolstuff.dk 169 0 169 Læs mere

  • Bedroom Battle
   Bedroom Battle
   Hvem har størst sexappeal: En superhelt i mormors morgenkåbe eller en forkølet bonde, som har et bijob som nøgenmodel? I dette hede og underholdende sex-spil udfordrer du din partner i sexappeal for at vinde erotiske belønninger. Men du skal spille dine kort strategisk – der er måske nogle belønninger, som du har ekstra meget lyst til at vinde? Bedroom Battle har fantasifulde og hede udfordringer, som får jer til at glemme alt om den triste hverdag, så I kun har øje for hinanden. Lige undtagen når I spekulerer på, hvad det næste kort byder på af nydelsesfulde belønninger selvfølgelig! Udfordringerne har forskellige niveauer, og der er altid valgmuligheder, så I kan finde de belønninger, som passer bedst til jer. Den spiller, der har flest belønningskort, vinder spillet og kan vælge en ekstra hed afsluttende udfordring, som tager jer begge til spillets klimaks!
    Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
    Coolstuff.dk 199 0 199 Læs mere

   • Proraso Luksus Gaveæske
    Proraso Luksus Gaveæske
    Dette lækre gavesæt fra italienske Proraso indeholder alle de produkter, du skal bruge til den perfekte barbering. Sættet består af følgende varer i full-size: 1) Preshave creme, 100 ml. Preshaven lægger en beskyttende hinde på huden og blødgør skægstubbene, så skraberen får fat i selve hårene. Det mindsker risikoen for irritationer. Har en forfriskende duft af Eucalyptus og Menthol. 2) Barbercreme, 150 ml. Plejer og fugter huden og sikrer dig en fantastisk barbering. Indeholder Eucalyptus og Menthol, der virker opkvikkende på huden. 3) Aftershave Lotion/Splash, 100 ml. Sikrer dig en optimale afslutning på din daglige barbering. Tilfører fugt og lukker porerne. 4) Barberskål Tryk lidt af din barbercreme ud i skålen og brug barberkosten til at skumme cremen op til et lækkert barberskum. 5) Barberkost med Boar børste Denne barberkost er lavet med boar, som er naturhår. Børsten bruges til at skumme din barbercreme op med, så du får det lækreste, flødeskumsagtige barberskum.
     Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
     Proshave.dk 399 0 399 Læs mere

    • Naughty Knot
     Naughty Knot
     Pak verdens dejligste gave ind – nemlig dig selv! Knuder er, hvilket ikke er nogen hemmelighed, ikke specielt sexede i sig selv. Men netop som mange andre ting (tøj, ingen tøj osv.), så kan det blive rigtig sexet, hvis det er en meget attraktiv og sexet ting, knuden er bundet omkring. Altså en, som den, der skal modtage ‘pakken’, godt kan lide. Men det er naturligvis ikke alle former for knudeanordninger, der duer, (læg den gamle klud ned i skuffen igen!) Naughty Knot er knuden, der kan binde det du ønsker på en måde, så alle de spændende overraskelser er skjult, altså som en rigtig pakke skal se ud. Nem at binde, og endnu nemmere at binde op. Passer fint til Valentines dag, juleaften, fødselsdagen, bryllupsdagen, mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag, lørdag eller, for den sags skyld, søndag. Gi’ dig selv som gave! For husk, det er mere lykkebringende og mere sexet at give end at tage!
      Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
      Coolstuff.dk 149 0 149 Læs mere

     • Gavepose med lækkerier
      Gavepose med lækkerier
      En lækker blanding af super lækre kvalitets produkter.
       Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
       Maggies.dk 171 0 171 Læs mere

      • Gavekurv med mange lækkerier
       Gavekurv med mange lækkerier
       Gavekurven indeholder følgende varer:
       • Califonisk rose vin
       • Special te 100 g.
       • Bolcher fra Almuegaarden
       • Weibel tapenade eller pesto
       • Mariager krydersalt
       • ​Gaveæske fra PR Chokolade, med fyldte kvalitets chokolade
       • Mørke chokolade mandler
       • Marcipan hjerte
       • Chokolade trøfler
        Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
        Maggies.dk 360 0 360 Læs mere

       • Gavekurv gourmet med italienske vine
        Gavekurv gourmet med italienske vine
        Gavekurven indeholder følgende varer:
        • 2 vine fra Italien
        • Special kaffe 250 g.
        • Kaffesirup
        • ​Honning med smag
        • Sydesalt fra Mariager
        • Lakrids fra Lakridseriet
        • Gaveæske med kvalitets chokolade
        • Chokolade specialiteter
        • Fyldte chokolade kugler
         Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
         Maggies.dk 567 0 567 Læs mere

        • En lækker japansk køkkenkniv
         En lækker japansk køkkenkniv
         Stort udvalg i lækre Japanske knive.
          Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
          Gastrotools.dk 399 0 399 Læs mere

         • Helikoptertur
          Helikoptertur
          Er du vant til at tage på sightseeing med begge ben på jorden? Så vil det helt sikkert være en omvæltning at blive løftet op i luften, så alle monumenterne bliver set i fugleperspektiv. Selv de gamle kendinge, ændrer sig pludselig, når de ses fra luften, og hvem ved, måske er det slet ikke til at kende igen?
           Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
           DGDA.dk 695 0 695 Læs mere

          • Bodyflight
           Bodyflight
           Er du klar til at ophæve tyngdekraften og mærke et adrenalinkick, der normalt kun findes i 4000 meters højde? Uden at springe ud med faldskærm kan du prøve det frie fald og flyve rundt i luften for at udforske dit nye territorium: luftrummet. Giv fuglene noget at snakke om og sæt af.
            Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
            DGDA.dk 445 0 445 Læs mere

           DIY – Fræk gave til ham

           Du behøver ikke hoppe ind på en sexshop og købe noget nyt legetøj for at sparke liv et jeres sexliv. Du kan også selv tænke kreativt og lave noget selv.

           Herunder finder du et par eksempler på hvordan du selv kan lave noget der kan hjælpe med at give jer lidt mere gnist i soveværelset.

           Fræk gave til ham – Ide nr.1 

           Lav et glas med frække beskeder til ham. Det behøver ikke altid være fordi der skal ske noget nyt, men måske er det bare forspillet som halter. Dette kan du hjælpe på vej ved at lave et glas til ham, hvor du har skrevet nogle frække beskeder. 

           Du kan evt. dekorer glasset med kyssemund og skrive udenpå at han max må tage en seddel op om dagen. Så kan du løbende fylde nye sedler i til ham.

           ?Hvad er en god fræk gave til ham?

           De fleste mænd bliver bare glade for at du tænker på jeres sexliv. Derfor bliver det meste budt velkommen med kyshånd.

           ?Hvad koster en fræk gave til ham?

           De kan koste alt fra 50-1000 kr.

           ?Hvad er en god fræk gave til ham?

           Se vores liste med ideer på denne side.

           Similar Posts