10 års bryllupsdag gave til ham

Hvad giver man til i 10 års bryllupsdag gave til ham? Det kan være svært finde den helt rigtige gave. Men bare rolig, på denne side finder du en oversigt over vores bedste bud på en god 10 års bryllupsdag gave til ham.

Tip: Tjek også vores store guide med gaver til ham.

 • Et lækkert herreur
  Et lækkert herreur
  Det er ikke alle mænd som går med smykker, men de fleste mænd kan godt lide at gå med ur. Derfor kan et lækkert herreur stor set aldrig slå fejl.   Samtidig findes der også herre ure i alle prisklasser fra 500 kr. og op efter.
  • Rigtig mange mænd går med ur
  • Ur i alle prisklasser
  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  Brodersens.dk 500 0 500 Læs mere

 • Lacoste – Match point
  Lacoste - Match point
  Lacoste – Match point er blevet et kæmpe hit i Danmark. Denne duft er frisk og sød, uden at blive feminin.   Duften passer især godt til yngre mænd under 50.
  • Passer især godt til mænd under 50
  • Har en frisk og sød duft, uden at blive feminin
  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  Billigparfume.dk 549 0 549 Læs mere

 • Van Gils – Between sheets
  Van Gils - Between sheets
  Between Sheets fra Van Gils er en frisk, sensuel og ren duft til mænd. Duftnoterne er en blanding af lavendel og basilikum sammen med grøn gummiharpiks og frisk citrus, grape og lime. Duften af nyvasket renhed. En morderne klassiker til mænd i alle aldre fra Van Gils.
  • En klassikere – Du kan ikke gå galt i byen med denne
  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  Billigparfurme.dk (30 ml) -37%169 0 169 Læs mere
  Madeformen.dk (50 ml) 295 0 295 Læs mere

 • iVide® 2.0 WIFI Cooker Sous Vide Stav
  iVide® 2.0 WIFI Cooker Sous Vide Stav
  Den helt nye generation i sous vide stave, nemlig iVide 2.0 WIFI fra SousVideTools.   Den er mindre, smallere og mere kraftfuld end vores tidligere iVide Home WIFI sous vide stav. iVide 2.0 WIFI har fået hele 1200 watt, så den kan klare hurtig opvarmning og op til 30 liter vand fra 5°C til 90°C, med en præcision på 0,1°C. Den cirkulerer 12 liter vand rundt i minuttet. Og den er utrolig støjsvag, nemlig kun 42 dB (det er noget af det mest støjsvage på markedet) Designet er med en integreret klemme med skrueenhed, til at fastgøre på din gryde, kar eller beholder.   Det store flotte display med touchknapper reagerer utrolig nemt på berøring og er i god kvalitet.
   Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
   Sousvide.dk 1399 0 1399 Læs mere

  • Læderforklæde
   Læderforklæde
   Håndlavet af 100% læder. Et naturligt produkt, som ældes smukt. Regelmæssig brug og tid vil danne en flot patina. En blød glans som udvikles på overfladen af læderet, hvilket gør forklædet smukkere og blødere, jo mere du bruger det.
    Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
    Gastrotools.dk 599 0 599 Læs mere

   • Omgivet Af Idioter – Thomas Erikson
    Omgivet Af Idioter - Thomas Erikson
    Hvilken farve er du? Omgivet af idioter er den fagbog alle taler om – næsten 600.000 svenskere har allerede købt bogen og den er udgivet i 40 lande. Er du ‘gul’ og impulsiv eller ‘blå’ og analytisk. Måske du er ‘rød’ og målbevist med tendens til at være styrende eller måske er du ‘grøn’ og tålmodig og fantastiske teamplayer. Har du nogensinde diskuteret med din partner og følt, at I gik fuldstændig skævt af hinanden? Eller har du prøvet at forlade et møde med en følelse af, at du slet ikke forstod de andre i lokalet? Eller oplever du, at visse mennesker aldrig forstår dig, uanset, hvor klart du udtrykker dig?
     Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
     Gucca.dk 179 0 179 Læs mere

    • 5 Ingredienser – Hurtig Og Nem Mad – Jamie Oliver
     5 Ingredienser - Hurtig Og Nem Mad - Jamie Oliver

     Keep it simple! Man kan sagtens lave mad super god og velsmagende mad med blot 5 ingredienser. I Jamie Olivers nye kogebog handler det om kvalitet frem for kvantitet og om at lave sund og afbalanceret mad hurtigt og nemt.

     Det er en no nonsense kogebog – der er ingen små fortællinger om den enkelte ret, der er ikke lange afsnit om ernæring. Billede af de 5 ingredienser + billede af den færdige ret + beskrivelse af fremgangsmåden. Skema angiver indhold af kalorier, fedt, mættet fedt, proteiner, kulhydrater, sukker og fibre.

     Så bliver det ikke nemmere!

      Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
      Gucca.dk 159 0 159 Læs mere

     • Bobler, Bullshit Og Børsfest – Lars Tvede
      Bobler, Bullshit Og Børsfest - Lars Tvede
      Hvad enhver investor bør vide. Sådan navigerer man ifølge den succesrige erhvervsmand Lars Tvede på et børsmarked i krisetid. Dagen før coronakrisen ramte alverdens børsmarkeder som et tungt hammerslag, solgte Lars Tvede alle sine aktier. Han tjente penge på nedturen og købte aktierne tilbage, da kurserne nogle uger senere var tæt på at ramme bunden. I den efterfølgende turbulens dansede han vellykket rundt på børserne, og da roen sænkede sig en anelse hen over sommeren, kunne han sætte en pænt stor gevinst ind på kontoen. Hvordan bar han sig ad? Hvordan lykkedes det ham at læse markedet? Hvordan brugte han den viden og erfaring, som han har erhvervet gennem snart 40 år som investor og iværksætter, til at træffe rationelle beslutninger, mens mange andre investorer var ramt af panik? I Bobler, Bullshit Og Børsfest har Lars Tvede i en række korte, informative og letforståelige kapitler samlet alle sine vigtigste grundregler, budskaber og pointer.
       Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
       Gucca.dk 179 0 179 Læs mere

      • En sjov plakat til ham
       En sjov plakat til ham
       Der findes flere 100 sjove plakat ideer med alt fra sjove citater, ordsprog og sjove illustrationer. Der er en plakat som passer til godt til ham i denne samling.
        Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
        Citatplakat.dk 129 0 129 Læs mere

       • Bodyflight
        Bodyflight
        Er du klar til at ophæve tyngdekraften og mærke et adrenalinkick, der normalt kun findes i 4000 meters højde? Uden at springe ud med faldskærm kan du prøve det frie fald og flyve rundt i luften for at udforske dit nye territorium: luftrummet. Giv fuglene noget at snakke om og sæt af.
         Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
         DGDA.dk 445 0 445 Læs mere

        • Gavekurv gourmet med italienske vine
         Gavekurv gourmet med italienske vine
         Gavekurven indeholder følgende varer:
         • 2 vine fra Italien
         • Special kaffe 250 g.
         • Kaffesirup
         • ​Honning med smag
         • Sydesalt fra Mariager
         • Lakrids fra Lakridseriet
         • Gaveæske med kvalitets chokolade
         • Chokolade specialiteter
         • Fyldte chokolade kugler
          Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
          Maggies.dk 567 0 567 Læs mere

         • Strandhåndklæder – tyrkiske hammamhåndklæder
          Strandhåndklæder - tyrkiske hammamhåndklæder
          BohoBeach har udviklet en serie af  lækre strandhåndklæder med flotte farver og mønstre, der tager sig godt ud på stranden såvel som i hjemmet! Strandhåndklæderne er tyrkiske hammamhåndklæder, der modsat traditionelle tunge frotté håndklæder er håndvævet i en lækker let kvalitet, hvilket gør dem oplagt til brug på stranden, da de både fylder mindre end normale badehåndklæder og tørrer hurtigere, samt ikke opsamler sand!
          • Håndvævet i en lækker let kvalitet
          • Tørrer hurtigere, samt ikke opsamler sand! 
          Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
          Bohobeach.shop 199 0 199 Læs mere

         • Gaming keyboard
          Gaming keyboard
          Rigtig mange mænd kan lide at game og hvis man bare går en lille smule op i det, er det vigtigt at have et godt gaming keyboard. Derfor kan et gaming keyboard være en rigtig god gave, til ham der elsker at spille computer. Gaming keyboard fås i mange forskellige prisklasser og designs.
          • Priser fra 149-1399 kr.
          Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
          Webdanes.dk 149 0 149 Læs mere

         • En gamer mus
          En gamer mus
          Rigtig mange mænd spiller computer og der er det altså meget vigtigt at have en god gamer mus. En god gaming mus er mere end bare en hurtig beslutning fra toppen af listen. God tracking og standard ’click&scroll’ kan du få i enhver anstændig gaming mus, men dine behov er ofte mere detaljerede end det. Din gaming mus skal have specs, der passer til din gaming uanset om du spiller MMO eller FPS. Vægt, multifunktionalitet, greb osv. er alle ting, som måske eller måske ikke betyder noget for dig. Uanset om det gør eller ej, kan du få en gaming mus, der har lige det du skal bruge. Designmæssigt er de vidt forskellige og kan fås helt plain eller med masser af fancy lys.
          • Priser fra 99-899 kr.
          • Mange muligheder
          Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
          Webdanes.dk 99 0 99 Læs mere

         • Øl smagning
          Øl smagning
          Øl smagning er en genial gave til ham du holder af, til en utrolig billig pris. En ølsmagning koster mellem 125-500 kr. og tager mellem 1,5-4 timer i alt.  Dette er en genial måde at få en oplevelse sammen, til næsten ingen penge. Der er mulighed for at vælge mellem rundture med foredrag eller en mere intim smagning, hvor der er tid til at snakke.  Vi har i Danmark en masse lækre bryghuse, der giver dig mulighed for at vælge lige præcis den oplevelse der passe til jer. 
          • Billigt
          • Oplevelsen tager mellem 1,5 – 4 timer
          • Massere af muligheder på både Sjælland, Fyn og Jylland.
          Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
          DGDA.dk 125 0 125 Læs mere

         • Bridgewalking Lillebælt
          Bridgewalking Lillebælt
          En genial gave til en person der elsker at komme ud i det fri og opleve noget. På denne 2 timers tur kommer man op i 60 meters højde, hvor en guide fortæller historier om broens arkitektur, den omgivende natur og mange andre spændende historier.
          • Noget de færreste har prøvet
          • 2 timers tur
          • Kun 245 kr.
          Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
          DGDA.dk 245 0 245 Læs mere

         • Solve a Mystery – Drabet ved Amalienborg Slot
          Solve a Mystery - Drabet ved Amalienborg Slot
          Skal du give en gave til en der elsker at prøve noget nyt og samtidig blive udfordret på sin intellekt. Solve a Mystery sætter jer på prøve i 2 timer. Kalenderåret siger 1965, og du er netop blev kaldt ud til Amalienborg Slotsplads. Et mord er blevet begået, og som efterforsker er det din opgave at samle trådene, der nu ligger spredt omkring i Frederiksstaden. Du må i gang hurtigt inden, at sporene bliver kolde, så du kan samle beviser nok til at anklage den rigtige morder. Du får brug for alt din erfaring for at skelne mellem de mange mistænkte, men mon ikke at en garvet efterforsker som dig nok skal klare den sag?
          • 2 timers underholdning
          • Passer til alle – Par, venner eller familier
          • Der skal samarbejdes
          • Billigt
          Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
          DGDA.dk 299 0 299 Læs mere

         • Ginsmagning
          Ginsmagning
          Gin er de seneste år blevet enormt populært blandt mænd og kvinder i alle aldre. Hvilket har gjort at der er poppet en masse danske gin bryggerier og barer op i hele Danmark. I gamle dage smagte Gin kun af grantræ, men den tid er for længst ovre. I dag bliver Gin producere med 100 vis af smage, som er med til at gøre hver enkelt gin til en unik smag oplevelse. En ginsmagning er en genial måde at få en oplevelse der strækker sig over nogle timer, samtidig med at man får noget lækkert at drikke.
          • 1-2 timers oplevelse
          • Smag en masse lækker gin
          Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
          DGDA.dk 250 0 250 Læs mere

         Oplevelser holder altid

         Gode oplevelser er en af de ting man ikke kan få for mange af i livet. Derfor er en god eller hyggelig oplevelse altid en sikker vinder for de fleste. Det gode er at de er sket en enorm udvikling de seneste år, i forhold til oplevelsesgave. Dette betyder at udvalget er langt større end hvad det bare var for 3 år siden. Så du kan altså vælge mellem en lang række spændende oplevelse som f.eks. ballonflyvning, dinner in the dark eller jetski. Det er nærmest kun fantasien der sætter grænser, når du skal finde en 10 års bryllupsdag gave til ham.

         Køkkenudstyr vinder ofte

         Mange mænd bliver med tiden glade for at lave mad, men de skal have det rigtige udstyr eller bliver maden bare ikke god. Det er ihvertfald hvad de selv bilder sig ind. Men dette åbner enormt mange muligheder for dig som køber. Så lige meget om det er et nyt knivsæt, et fræk nyt mandolinjern eller en sous vide maskine. Ja så bliver det med stor sandsynlighed et hit som 10 års bryllupsdag gave til ham. 

         ?Hvor meget bør man give for i 10 års bryllupsgave?

         Dette behøver ikke være en stor ting, men mere eftertænksom gave som viser du stadig elsker ham.

         ?Hvad er en god 10 års bryllupsgave til ham?

         Vi har en liste med gode ideer på denne side.

         ?Skal man give en 10 års bryllupsgave?

         Hvis man har aftalt ikke at give noget, så nej. Hvis ikke det er aftalt, er der stor chance for at han bliver skuffet.

         Similar Posts