Speciel gave til ham

Det kan være svært at finde en speciel gave til ham. Vi har dog samlet nogle ideer som vi tænker kunne være gode bud på en speciel gave til ham. 

Du kan finde flere gaveideer til ham på denne side.

 • Bedroom Battle
  Bedroom Battle
  Hvem har størst sexappeal: En superhelt i mormors morgenkåbe eller en forkølet bonde, som har et bijob som nøgenmodel? I dette hede og underholdende sex-spil udfordrer du din partner i sexappeal for at vinde erotiske belønninger. Men du skal spille dine kort strategisk – der er måske nogle belønninger, som du har ekstra meget lyst til at vinde? Bedroom Battle har fantasifulde og hede udfordringer, som får jer til at glemme alt om den triste hverdag, så I kun har øje for hinanden. Lige undtagen når I spekulerer på, hvad det næste kort byder på af nydelsesfulde belønninger selvfølgelig! Udfordringerne har forskellige niveauer, og der er altid valgmuligheder, så I kan finde de belønninger, som passer bedst til jer. Den spiller, der har flest belønningskort, vinder spillet og kan vælge en ekstra hed afsluttende udfordring, som tager jer begge til spillets klimaks!
   Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
   Coolstuff.dk 199 0 199 Læs mere

  • Proraso Luksus Gaveæske
   Proraso Luksus Gaveæske
   Dette lækre gavesæt fra italienske Proraso indeholder alle de produkter, du skal bruge til den perfekte barbering. Sættet består af følgende varer i full-size: 1) Preshave creme, 100 ml. Preshaven lægger en beskyttende hinde på huden og blødgør skægstubbene, så skraberen får fat i selve hårene. Det mindsker risikoen for irritationer. Har en forfriskende duft af Eucalyptus og Menthol. 2) Barbercreme, 150 ml. Plejer og fugter huden og sikrer dig en fantastisk barbering. Indeholder Eucalyptus og Menthol, der virker opkvikkende på huden. 3) Aftershave Lotion/Splash, 100 ml. Sikrer dig en optimale afslutning på din daglige barbering. Tilfører fugt og lukker porerne. 4) Barberskål Tryk lidt af din barbercreme ud i skålen og brug barberkosten til at skumme cremen op til et lækkert barberskum. 5) Barberkost med Boar børste Denne barberkost er lavet med boar, som er naturhår. Børsten bruges til at skumme din barbercreme op med, så du får det lækreste, flødeskumsagtige barberskum.
    Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
    Proshave.dk 399 0 399 Læs mere

   • Naughty Knot
    Naughty Knot
    Pak verdens dejligste gave ind – nemlig dig selv! Knuder er, hvilket ikke er nogen hemmelighed, ikke specielt sexede i sig selv. Men netop som mange andre ting (tøj, ingen tøj osv.), så kan det blive rigtig sexet, hvis det er en meget attraktiv og sexet ting, knuden er bundet omkring. Altså en, som den, der skal modtage ‘pakken’, godt kan lide. Men det er naturligvis ikke alle former for knudeanordninger, der duer, (læg den gamle klud ned i skuffen igen!) Naughty Knot er knuden, der kan binde det du ønsker på en måde, så alle de spændende overraskelser er skjult, altså som en rigtig pakke skal se ud. Nem at binde, og endnu nemmere at binde op. Passer fint til Valentines dag, juleaften, fødselsdagen, bryllupsdagen, mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag, lørdag eller, for den sags skyld, søndag. Gi’ dig selv som gave! For husk, det er mere lykkebringende og mere sexet at give end at tage!
     Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
     Coolstuff.dk 149 0 149 Læs mere

    • Gavepose med lækkerier
     Gavepose med lækkerier
     En lækker blanding af super lækre kvalitets produkter.
      Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
      Maggies.dk 171 0 171 Læs mere

     • Gavekurv med mange lækkerier
      Gavekurv med mange lækkerier
      Gavekurven indeholder følgende varer:
      • Califonisk rose vin
      • Special te 100 g.
      • Bolcher fra Almuegaarden
      • Weibel tapenade eller pesto
      • Mariager krydersalt
      • ​Gaveæske fra PR Chokolade, med fyldte kvalitets chokolade
      • Mørke chokolade mandler
      • Marcipan hjerte
      • Chokolade trøfler
       Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
       Maggies.dk 360 0 360 Læs mere

      • Gavekurv gourmet med italienske vine
       Gavekurv gourmet med italienske vine
       Gavekurven indeholder følgende varer:
       • 2 vine fra Italien
       • Special kaffe 250 g.
       • Kaffesirup
       • ​Honning med smag
       • Sydesalt fra Mariager
       • Lakrids fra Lakridseriet
       • Gaveæske med kvalitets chokolade
       • Chokolade specialiteter
       • Fyldte chokolade kugler
        Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
        Maggies.dk 567 0 567 Læs mere

       • En lækker japansk køkkenkniv
        En lækker japansk køkkenkniv
        Stort udvalg i lækre Japanske knive.
         Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
         Gastrotools.dk 399 0 399 Læs mere

        • Helikoptertur
         Helikoptertur
         Er du vant til at tage på sightseeing med begge ben på jorden? Så vil det helt sikkert være en omvæltning at blive løftet op i luften, så alle monumenterne bliver set i fugleperspektiv. Selv de gamle kendinge, ændrer sig pludselig, når de ses fra luften, og hvem ved, måske er det slet ikke til at kende igen?
          Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
          DGDA.dk 695 0 695 Læs mere

         • Bodyflight
          Bodyflight
          Er du klar til at ophæve tyngdekraften og mærke et adrenalinkick, der normalt kun findes i 4000 meters højde? Uden at springe ud med faldskærm kan du prøve det frie fald og flyve rundt i luften for at udforske dit nye territorium: luftrummet. Giv fuglene noget at snakke om og sæt af.
           Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
           DGDA.dk 445 0 445 Læs mere

          • Flødebollekursus
           Flødebollekursus
           Du har sikkert spist utallige af de små luftige konditorkager, men har du prøvet at lave dem selv? Lær at lave flødeboller fra bunden, med en af verdens måske bedste chokolader ‘la republica de cacao”. Du vil blive introduceret til, hvordan en sprød bund laves, hvordan man pisker en luftig skum og ikke mindst hvordan man tempererer chokoladen, så den får det helt rette knæk. Du går ikke tomhændet hjem, for du får selvfølgelige dine flødeboller med, samt opskrifterne, så du kan prøve kræfter med flødebollerne hjemme i køkkenet.
            Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
            DGDA.dk 400 0 400 Læs mere

           • Guidet Puch Maxi Tur
            Guidet Puch Maxi Tur
            Thyborøn og Puch Maxi er muligvis to alen af samme stykke. Man kan måske endda gå så langt at påstå, at epicenteret for ‘maxier’ med mælkekasse må være netop Thyborøn. Tvivler du, må du jo opleve det med egne øjne, når du rider på ryggen af en af de ikoniske knallerter på en tur ‘rundt æ havn’ til en uformel snak om det barske, hjertelige og ligetil liv, der leves på egnen. Den lokale guide tager dig med rundt i en by, der stinker af fisk og penge, og du oplever Thyborøn ‘backstage’. Så spænd hjelmen, tjek om mælkekassen sidder forsvarligt og kom op i gear – på Thyborønsk cowboymanér.
             Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
             DGDA.dk 345 0 345 Læs mere

            • Cocktail smagning eller kursus
             Cocktail smagning eller kursus
             James Bond skal have sin Martini shaken, not stirred, Humphrey Bogart sin whisky on the rocks og Carrie Bradshaw lægger altid ud med en Cosmopolitan. De fleste har en favorit drink eller cocktail, som de bliver ved med at vende tilbage til, når de lægger en bestilling i baren. Det ser så let ud, når bartenderen rører, ryster og mikser den ene drink efter den anden. Er du selv en maestro til det, eller har du stadig lidt at lære?
              Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
              DGDA.dk 245 0 245 Læs mere

             • En sjov plakat til ham
              En sjov plakat til ham
              Der findes flere 100 sjove plakat ideer med alt fra sjove citater, ordsprog og sjove illustrationer. Der er en plakat som passer til godt til ham i denne samling.
               Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
               Citatplakat.dk 129 0 129 Læs mere

              • Bobler, Bullshit Og Børsfest – Lars Tvede
               Bobler, Bullshit Og Børsfest - Lars Tvede
               Hvad enhver investor bør vide. Sådan navigerer man ifølge den succesrige erhvervsmand Lars Tvede på et børsmarked i krisetid. Dagen før coronakrisen ramte alverdens børsmarkeder som et tungt hammerslag, solgte Lars Tvede alle sine aktier. Han tjente penge på nedturen og købte aktierne tilbage, da kurserne nogle uger senere var tæt på at ramme bunden. I den efterfølgende turbulens dansede han vellykket rundt på børserne, og da roen sænkede sig en anelse hen over sommeren, kunne han sætte en pænt stor gevinst ind på kontoen. Hvordan bar han sig ad? Hvordan lykkedes det ham at læse markedet? Hvordan brugte han den viden og erfaring, som han har erhvervet gennem snart 40 år som investor og iværksætter, til at træffe rationelle beslutninger, mens mange andre investorer var ramt af panik? I Bobler, Bullshit Og Børsfest har Lars Tvede i en række korte, informative og letforståelige kapitler samlet alle sine vigtigste grundregler, budskaber og pointer.
                Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
                Gucca.dk 179 0 179 Læs mere

               • 5 Ingredienser – Hurtig Og Nem Mad – Jamie Oliver
                5 Ingredienser - Hurtig Og Nem Mad - Jamie Oliver

                Keep it simple! Man kan sagtens lave mad super god og velsmagende mad med blot 5 ingredienser. I Jamie Olivers nye kogebog handler det om kvalitet frem for kvantitet og om at lave sund og afbalanceret mad hurtigt og nemt.

                Det er en no nonsense kogebog – der er ingen små fortællinger om den enkelte ret, der er ikke lange afsnit om ernæring. Billede af de 5 ingredienser + billede af den færdige ret + beskrivelse af fremgangsmåden. Skema angiver indhold af kalorier, fedt, mættet fedt, proteiner, kulhydrater, sukker og fibre.

                Så bliver det ikke nemmere!

                 Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
                 Gucca.dk 159 0 159 Læs mere

                • Omgivet Af Idioter – Thomas Erikson
                 Omgivet Af Idioter - Thomas Erikson
                 Hvilken farve er du? Omgivet af idioter er den fagbog alle taler om – næsten 600.000 svenskere har allerede købt bogen og den er udgivet i 40 lande. Er du ‘gul’ og impulsiv eller ‘blå’ og analytisk. Måske du er ‘rød’ og målbevist med tendens til at være styrende eller måske er du ‘grøn’ og tålmodig og fantastiske teamplayer. Har du nogensinde diskuteret med din partner og følt, at I gik fuldstændig skævt af hinanden? Eller har du prøvet at forlade et møde med en følelse af, at du slet ikke forstod de andre i lokalet? Eller oplever du, at visse mennesker aldrig forstår dig, uanset, hvor klart du udtrykker dig?
                  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
                  Gucca.dk 179 0 179 Læs mere

                 • Læderforklæde
                  Læderforklæde
                  Håndlavet af 100% læder. Et naturligt produkt, som ældes smukt. Regelmæssig brug og tid vil danne en flot patina. En blød glans som udvikles på overfladen af læderet, hvilket gør forklædet smukkere og blødere, jo mere du bruger det.
                   Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
                   Gastrotools.dk 599 0 599 Læs mere

                  • iVide® 2.0 WIFI Cooker Sous Vide Stav
                   iVide® 2.0 WIFI Cooker Sous Vide Stav
                   Den helt nye generation i sous vide stave, nemlig iVide 2.0 WIFI fra SousVideTools.   Den er mindre, smallere og mere kraftfuld end vores tidligere iVide Home WIFI sous vide stav. iVide 2.0 WIFI har fået hele 1200 watt, så den kan klare hurtig opvarmning og op til 30 liter vand fra 5°C til 90°C, med en præcision på 0,1°C. Den cirkulerer 12 liter vand rundt i minuttet. Og den er utrolig støjsvag, nemlig kun 42 dB (det er noget af det mest støjsvage på markedet) Designet er med en integreret klemme med skrueenhed, til at fastgøre på din gryde, kar eller beholder.   Det store flotte display med touchknapper reagerer utrolig nemt på berøring og er i god kvalitet.
                    Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
                    Sousvide.dk 1399 0 1399 Læs mere

                   • En gamer mus
                    En gamer mus
                    Rigtig mange mænd spiller computer og der er det altså meget vigtigt at have en god gamer mus. En god gaming mus er mere end bare en hurtig beslutning fra toppen af listen. God tracking og standard ’click&scroll’ kan du få i enhver anstændig gaming mus, men dine behov er ofte mere detaljerede end det. Din gaming mus skal have specs, der passer til din gaming uanset om du spiller MMO eller FPS. Vægt, multifunktionalitet, greb osv. er alle ting, som måske eller måske ikke betyder noget for dig. Uanset om det gør eller ej, kan du få en gaming mus, der har lige det du skal bruge. Designmæssigt er de vidt forskellige og kan fås helt plain eller med masser af fancy lys.
                    • Priser fra 99-899 kr.
                    • Mange muligheder
                    Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
                    Webdanes.dk 99 0 99 Læs mere

                   • Gamerstol
                    Gamerstol
                    Gamerstole er blevet enormt populære blandt drenge og mænd i alle aldre, da gaming de sidste par år er blevet mere og mere populært. En god gamerstol er for rigtig mange mænd et must når de skal spille.
                    • En gamerstol koster mellem 549-4.129 kr.
                    • Mange forskellige designs og farver
                    Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
                    Webdanes.dk 549 0 549 Læs mere

                   • El løbehjul
                    El løbehjul
                    El løbehjul er det sidste år blevet enormt populært blandt mænd i alle aldre. For nogen et sjovt stykke legetøj, for andre er det et praktisk redskab til at komme fra og til arbejde.
                    • Mange forskellige priser
                    Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
                    Innoliving.dk 2995 0 2995 Læs mere

                   • Oppustelig Kajak
                    Oppustelig Kajak
                    God gave til den eventyrlystne. Padl ud på eventyr med vennen! Intex Explorer K2 er en tosædet oppustelig kajak, som er nem at tage med, når der vanker kajakudflugt, samtidig med at den er stabil i vandet. Aluminiumsårer, pumpe og praktisk opbevaringstaske medfølger. Den tosædede kajak har kølskinne og oppustelig bundplade, som øger stabiliteten, og der er praktiske lasterum i cockpittet. Reb langs siderne og håndtag både for og agter gør, at du let kan få fat i kajakken, selv om du havner i vandet. I sidder bekvemt på de justerbare sæder, og padler jer fremad med de medfølgende aluminiumsårer. Med en oppustelig kajak slipper I for alle de besværlige overvejelser over, hvordan kajakken skal flyttes og opbevares – brug den medfølgende pumpe til hurtigt at pumpe kajakken op eller tømme den for luft og stoppe det hele ned i den praktiske opbevaringstaske, så I er klar til den næste udflugt.
                    • Til den eventyrlystne
                    Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
                    Coolstuff.dk 1499 0 1499 Læs mere

                   • Spikeball
                    Spikeball
                    Hvert år er det det samme – det blæser for meget, når I spiller strandtennis, og I bliver uvenner om, hvem der egentlig vandt rundboldkampen. Mon ikke det er på tide at tage sommerspillene til et nyt niveau? Spikeball er et fartfyldt boldspil fra USA, der passer perfekt til stranden, parken og alle de dejlige sommeraftener!   I det trendy Spikeball-spil stiller de fire spillere sig rundt om nettet, og det hold, der begynder, server bolden mod nettet over til spillerne på modstanderholdet. De kan derefter spille bolden til hinanden to gange, inden de skal returnere bolden ved at studse den mod nettet. Så snart kampen er i gang, kan spillerne bevæge sig frit omkring nettet i jagten på bolden – glem alt om banehalvdele og faste positioner, og gør jer klar til en kamp med høj fart! Målet er naturligvis at narre modstanderholdet væk – uden selv at ramme ved siden af nettet! Der gives point, når et af holdene ikke spiller bolden tilbage, og det hold, der først når op på 21 point, har vundet.
                    • Sjovt for alle
                    • Super trendy lige nu.
                    Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
                    Coolstuff.dk 569 0 569 Læs mere

                   • Efalock Elektrisk Skægbørste
                    Efalock Elektrisk Skægbørste
                    Når du for tredje gang får spørgsmålet, om du måske har Tom Hanks look fra Cast Away som stilforbillede, er det på høje tid at agere! Skægget for eksempel, kunne det mon ikke godt se lidt mere velplejet ud? Før det kommer til at sidde fast i brevsprækken, foreslår vi, at du børster skægget lige, og det gør du nemt med den elektriske skægbørste Efalock Travel Straight Brush! Varmebørsten tæmmer Cast Away-looket og retter skægstråene ud på ingen tid. At børste skægget med en elektrisk børste slider ikke lige så meget på stråene som at køre rundt med et almindeligt fladjern. Desuden får skægbunden skøn massage samtidig med, at stråene rettes ud, og børsten har gummibelagte overflader, der beskytter huden. Varmebørsten kan naturligvis også bruges til at ordne dit hår. Det praktiske rejseetui, som medfølger, er varmeresistent, så du kan pakke din børste ned direkte efter brug, uden at risikere, at resten af bagagen beskadiges.
                    • Passer bedst til kort eller mellemlangt skæg
                    • Hurtig opvarmning til 200 °C
                    Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
                    Coolstuff.dk 399 0 399 Læs mere

                   • Strandhåndklæder – tyrkiske hammamhåndklæder
                    Strandhåndklæder - tyrkiske hammamhåndklæder
                    BohoBeach har udviklet en serie af  lækre strandhåndklæder med flotte farver og mønstre, der tager sig godt ud på stranden såvel som i hjemmet! Strandhåndklæderne er tyrkiske hammamhåndklæder, der modsat traditionelle tunge frotté håndklæder er håndvævet i en lækker let kvalitet, hvilket gør dem oplagt til brug på stranden, da de både fylder mindre end normale badehåndklæder og tørrer hurtigere, samt ikke opsamler sand!
                    • Håndvævet i en lækker let kvalitet
                    • Tørrer hurtigere, samt ikke opsamler sand! 
                    Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
                    Bohobeach.shop 199 0 199 Læs mere

                   • Hugged kugledyne
                    Hugged kugledyne
                    En Hugged kugledyne giver dig det sidste kærlige kram, inden du falder i søvn – og det første kram, når du står op. En Hugged kugledyne er en specialfremstillet dyne, der er fyldt med små fine glasgranulater, som dermed øger vægten af dynen. Disse små glaskugler smyger sig ind til din krop, når du har kugledynen over dig. Det konstante tryk fra dynen stimulerer dermed berøringssansen og afhjælper sanseintegrationsbesvær. Det betyder, at du i højere grad er i stand til at “mærke dig selv” – altså hvor din krop går til – hvilket øger den tryghed og ro, som er så vigtig for både at kunne falde i søvn, og at at kunne sove natten igennem uden unødvendige opvågninger. Det har længe været kendt, at brug af kugledyne har en yderst positiv effekt på rigtig mange mennesker med f.eks. angst, depression, ADHD og andre mentale udfordringer, for hvem mangelfuld søvn ofte er et stort og gennemgribende problem. Søvnproblemer opleves imidlertid også af personer uden mentale udfordringer, hvor studier atter har vist, at kugledyner kan have en positiv effekt.
                    • Afhjælper sanseintegrationsbesvær
                    Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
                    Hugged.dk 899 0 899 Læs mere

                   • Bodyflight i Vindtunnel
                    Bodyflight i Vindtunnel
                    Skal du give en gave til en der elsker at prøve grænser? Så er en bodyflight tur i en vindtunnel måske det du søger. Er I klar til at ophæve tyngdekraften og mærke et adrenalinkick, der normalt kun findes i 4000 meters højde? Uden at springe ud med faldskærm kan du prøve det frie fald og flyve rundt i luften for at udforske dit nye territorium: luftrummet. Giv fuglene noget at snakke om og sæt af.
                    • Anderledes oplevelse
                    Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
                    DGDA.dk 445 0 445 Læs mere

                   • Fifty Nights of Naughtiness
                    Fifty Nights of Naughtiness
                    Fifty Nights of Naughtiness er det perfekte spil, der giver et ekstra pift til romantikken og sexlivet! I alt indeholder spillet halvtreds kort på fem niveauer: Uskyldige hvide, passionerede rosa, hede røde, frække skarlagenrøde og lumre sorte. Kortene indeholder udfordringer for både romantikken og sexlivet, og de kan handle om alt lige fra at tage på picnic sammen og til at have sex på køkkenbordet eller anskaffe fælles sexlegetøj. I vælger niveau ved at slå med den medfølgende farveterning: Viser den gult, må I selv vælge et kort…
                     Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
                     Coolstuff.dk 169 0 169 Læs mere

                    Giv en speciel oplevelse

                    De seneste år af udvalget af oplevelser du kan købe vokset enormt og det er ikke længere kun muligt at købe en brunch eller en tur i tivoli. Du kan i dag købe alt fra en tur i en luftballon til en vandretur med en hjemløs. Det er efterhånden kun fantasien der sætter grænser og skal du give en speciel gave til ham, så kan du helt sikkert finde noget han aldrig har prøvet før. 

                    DIY gave som speciel gave til ham

                    Noget man ofte glemmer er at det er tanken som tæller. Når du skal give en speciel gave til ham, så bliver den speciel fordi du har tænkt ekstra meget over den. Der er mange måder at gøre dette på, herunder finder et par bud på hvordan du kan gøre din gave ekstra speciel.

                    Lav dit kort til et puslespil eller en gåde

                    Det er forholdsvis nemt at skrive et kort, men hvis du laver det om til et puslespil eller en gåde, viser det at du har givet dig ekstra tid til at tænker over at gøre noget specielt. Det bliver folk rigtig glade for, da alle kan gå ud og købe et eller andet. Men det kræver langt mere at bruge energi og tid, at lave noget kreativ som du ikke lige kan hive ned fra en hylde.

                    Giv et glas med søde beskeder

                    En anden speciel gave til ham kunne være at give ham et glas med søde beskeder. Dette er også meget specielt, fordi det er lavet specielt til ham. Du skal blot bruge noget papir og et tomt syltetøjsglas. Så bestemmer du selv om du skriver 10, 20, 30 eller 100 beskeder og ligger i glasset. Uden på skriver du så hvor ofte han må åbne glasset og tage en besked op. Fordelen ved dette er samtidig at du giver en gave som giver glæde i lang tid.

                    ?Hvad er en speciel gave til ham?

                    En gave du har brugt tid på at tænke over, er ofte speciel for modtageren.

                    ?Hvem skal du give en speciel gave til?

                    Man giver ofte en speciel gave til en man holder meget af.

                    ?Hvor meget skal en speciel gave koste?

                    En speciel gave kan koste alt eller intet. Det handler om hvor god du er til at ramme hvad der er specielt for modtageren.

                    Similar Posts