Pakkekalender til hende

December er en skøn og magisk tid. Det er tiden, hvor vi hygger lidt ekstra og værner om dem, vi holder af. Og hvilken bedre måde at fejre december, julen og kærligheden på end med en betænksom pakkekalender?

Med en pakkekalender kan vi nemt vise, at vi holder lidt ekstra af en person, og en pakkekalender er en lille dosis kærlighed, som personen kan se frem til hver dag frem til juleaften.

Står du og skal lave en pakkekalender til en veninde, kæreste eller hustru, og kunne du godt bruge lidt inspiration? Så læs med her. Vi guider dig til sjove, lækre og betænksomme gaver gennem hele december.

Derfor er en pakkekalender til hende en fantastisk gestus

Når det nærmer sig jul, så rykker de fleste mennesker sig lidt tættere sammen og lægger vægt på nærvær og hygge. December er traditionelt set en tid, hvor vi dyrker samværet på en anden måde end resten af året.

Pakkekalendergaver er med til at styrke denne tradition og er en absolut ideel måde at vise vores nærmeste, at vi holder utroligt meget af dem. Selv med små gaver hver dag kan vi sikre et smil på deres læber og vise dem, at de er i vores tanker.

Samtidig er pakkekalendergaver med til at øge spændingen og nedtællingen frem til jul, som for mange mennesker er en skøn tradition. Julestemningen bliver ofte intensiveret, når vi ser frem til juleaften og fejrer juletiden en lille smule hver dag.

December og juletiden er dog for mange en rigtig travl måned – mange arbejdspladser skal nå en masse inden årsskiftet, og mange studerende har eksaminer. Derudover er der selve ”juleræset” med alt, hvad vi gerne vil nå af begivenheder og gaveindkøb inden den store aften. Med pakkekalendergaver giver vi modtageren mulighed for at stoppe op i ræset hver dag og nyde et lille stykke kærlighed i gaveform fra os til dem. Julen kaldes jo ikke hjerternes fest for ingenting!

Sådan får du nye ideer til pakkekalendergaver

Er du tom for ideer, kan det virke meget uoverskueligt at skulle fine på 24 unikke pakkekalendergaver, som skal sprede glæde hele december.

Hvis du netop har lært en ny kvinde at kende, kan det være svært at vide, hvad hun vil sætte pris på, eller hvilke temaer du skal forsøge at ramme for at få hende til at smile, når hun åbner gaverne. Husk dog på, at langt de fleste sætter mindst lige så meget pris på tanken bag pakkekalendergaverne som selve indholdet.

Det kan også være, at du før har lavet en pakkekalender til netop denne pige eller kvinde, og så kan det måske være svært at finde tilstrækkelig inspiration igen. Men der er et par smarte fif og tips til, hvordan du kan få flere ideer til pakkekalendergaver år efter år.

Hvad end du kender modtageren rigtig godt eller knap så godt, så kan du overveje følgende for at få inspiration og ideer til pakkekalendergaver:

 •         Hvad gør hende i godt humør? Uanset om du har kendt hende længe eller ganske kort tid, har du sikkert allerede bemærket et par ting, som har fået hende til at smile eller le. Det kan være, at hun er særligt glad for en farve, et dyr, en bestemt slags humor, noget spiseligt eller noget helt femte. Hvis du kan komme på en eller flere af disse elementer, kan det være absolut ideelt at inddrage i kalenderen.
 •         Hvilken dagligdag har hun? Når du tænker nærmere over, hvilken dagligdag hun har, kan det også være nemmere at finde inspiration og ideer til nye pakkekalendergaver. Det kan være, hun studerer eller arbejder, og måske kan hun bruge et par småting hertil? Det kan være hun står tidligt op hver morgen og sætter pris på en frisklavet kop kaffe (hint: lækre friskmalede kaffebønner kan være en fantastisk gave).
 •         Hvilken livsstil fører hun? Hvis du ved noget om, hvilken livsstil hun har, kan det også være med til at give dig ideer. Er hun meget aktiv, kan det være en idé at fylde pakkekalenderen med gaver som fordrer netop motion, løb, kondi, styrketræning, eller hvad hun nu er til. Er hun mere magelig, kan du overveje noget lækker selvforkælelse (for eksempel cremer, duft lys, massageolie, et par hyggestrømper eller en varmepude til de kolde vinteraftener).
 •         Har hun nævnt noget for nyligt, som hun mangler? Tit glemmer vi nemt de henkastede bemærkninger fra vores nærmeste, som egentlig er gode indikatorer for småting, de mangler. Det kan være, hun har nævnt, at hendes øretelefoner er i stykker, at hun savner et nyt armbånd, mangler hårpynt eller godt kunne tænke sig noget nyt nattøj. Hvis du bruger meget tid sammen med hende, kan det også være, du selv har spottet nogle ting, som hun godt kunne bruge, selvom hun ikke har nævnt det direkte.
 •         Hvad kan hun lide at lave sammen med dig? Det kan være en god idé at inddrage små eller større oplevelser som en del af pakkekalenderen. Tænk tilbage på, hvilke stunder I har delt sammen, hvor hun har virket mest glad og godt tilpas. Det kan være en cafétur eller en gåtur i regnvejr, en tur i biografen, eller en lang snak I havde ude i naturen et sted. Prøv at inddrage små gavekort til lignende begivenheder i pakkekalenderen, og vis hende, at du holder af at bruge tid sammen med hende.  

Et sikkert hit: Pakkekalendergave med chokolade

Mange husker julekalendere med chokolade som noget af det allerbedste fra deres barndom. Og hvem elsker ikke at kunne nyde et stykke chokolade hver dag, mens man langsomt tæller dagene frem til jul?

Netop derfor er det et sikkert hit at inddrage netop chokolade som pakkekalendergaver og give en sød kvinde, man holder af, lidt ekstra sødt i juletiden.  

I dag kan man heldigvis få langt bedre chokolade, end der var i de fleste julekalendere med chokolade engang, og der er mange muligheder for enten at købe en færdig pakkekalender eller lave dine egne pakkekalendergaver med chokolade – enten til nogle af dagene i december eller en pakkekalender kun bestående af chokoladegaver.

Når du skal vælge mellem at købe pakkekalenderen færdig, eller du selv vil lave den, skal du primært overveje, hvor meget tid du har. Det kan være utroligt skægt og givende at lave en personlig pakkekalender, men også tidskrævende.

Har du tiden, kan det anbefales, at du nøje udvælger den eller de forskellige slags af chokolade, som du gerne vil basere pakkekalendergaverne på. Det kan være, at modtageren er til mørk chokolade eller bedst kan lide lys? Prøv at tænke tilbage på stunder, hvor I har spist chokolade sammen, eller prøv at komme i tanke om, hvorvidt hun har udtalt sig om en eller flere favoritter.

Andre ting, som kan være værd at overveje inden du går i gang:

 •         Er hun mest til fyldt chokolade eller ren chokolade? Der er stor forskel i oplevelsen, og hvis hun kan lide fyldt chokolade, har du mange flere valgmuligheder for at variere pakkekalenderen til hende, så den indeholder noget forskelligt hver dag. For eksempel kan du finde chokolade med knas, med frugt, med nødder, med karamel, med likør samt mange andre variationer.
 •         Det kan også være hun foretrækker ”børnechokolade” (Kinder, Marabou, Toms etc.) eller måske er hun mere til ”voksenchokolade” (Anton Berg, Lindt etc.)? Vi har alle forskellig smag i chokolade, og mens nogle sværger til de dyrere og renere former for chokolade, er der andre som aldrig helt kan slippe den søde smag af barndom i de lysere chokoladevarianter.
 •         Hvis du er i tvivl om, hvilken chokolade hun bedst kan lide, så overvej at købe lidt forskelligt i stedet for. Du får helt sikkert en respons – både når du rammer plet og lidt ved siden af – og om ikke andet, så har du lært noget nyt om en person, som står dig nært.
 •         Går hun op i planetens ve og vel? Hvis modtageren af din pakkekalender har et hjerte, som banker for kloden, klimaet og social retfærdighed, så er der i dag masser af muligheder for at finde chokolade, som er både bæredygtigt, økologisk, lokalt, eller som støtter særlige initiativer, der styrker ordentlige arbejdsvilkår på kakaoplantager verden over. Det kan være en skøn gestus at sende med pakkekalendergaverne, hvis disse ting er vigtige for hende.
 •         Dit eget budget. Vi kommer ikke uden om, at en pakkekalender kan blive dyr, hvis alle gaverne består af store flotte plader eller æsker med dyr chokolade. Overvej derfor, hvad dit budget er, inden du går i gang. Så kan du bedre planlægge, hvilke typer chokolade du skal købe, og hvor store hver pakkekalendergave skal være. Og husk, at selv et lille stykke chokolade hver dag kan varme de fleste julehjerter.

Hvis du vælger at købe en færdig udgave af en pakkekalender med chokolade, så findes der i dag et stort udvalg fra mange forskellige forhandlere, som spænder over flere forskellige prisklasser. Typisk skal du dog af med et par hundrede kroner for en flot chokolade pakkekalender, hvor kvaliteten er nogenlunde.

Vælger du selv at lave din chokolade pakkekalender, kan du langt bedre styre, hvor dyr og omfattende den skal være, samt hvordan den skal se ud.

Skal du selv i gang med at lave pakkekalendergaverne med chokolade, så overvej følgende:

 •         Vil du lave alt selv eller blot noget af det? Der findes mange gode løsninger, hvis du gerne vil sætte et personligt præg, men ikke har tid eller evner til at lave alting selv. For eksempel kan du anskaffe en tom pakkekalender, hvor du selv fylder gaver i. Det kan enten være en slags tavle af stof med lommer i til hver gave, det kan være en lille kommode, det kan være 24 små bokse/æsker anrettet på et bord, eller det kan være en snor, man hænger op i loftet med alle gaverne hæftet på.
 •         Har hun plads til en stor eller lille pakkekalender? I tråd med ovenstående kan det være en utroligt god idé at overveje, hvor meget plads hun har til kalenderen. Tænk gerne over, hvordan hun bor, eller hvor der kunne være plads til den henne.
 •         Det er nemmest at lave pakkekalendergaver med chokolade, som allerede er pakket ind. Overvej derfor at købe chokolader, som er indpakkede på forhånd, eller som du nemt kan pakke ind selv i cellofan eller lignende.
 •         Skal der være forskel på gaverne? Sidst, men ikke mindst, kan det være en god idé at overveje om alle pakkekalendergaverne skal være ens, eller om de skal variere i størrelse. Mange kan for eksempel godt lide at give ensartede størrelse gaver på ugedagene og så lidt større adventsgaver og en stor gave på juleaftensdag. Der er mange muligheder for at variere gaverne fra dag til dag, når du selv laver kalenderen.

Der er masser af inspiration at hente hele året rundt, hvad end du ønsker at købe en færdig pakkekalender til hende eller lave den selv.

Få hende til at føle sig lækker i vinterkulden med skønhedsprodukter

Den danske vinter er hård for huden. De skiftende temperaturer og den varierende luftfugtighed tærer på særligt huden i ansigtet, men kan også give anledning til tør og irriteret hud andre steder på kroppen. Samtidig får vi meget lid sol og D-vitamin, hvilket også er med til at gøre både os og vores hud træt.

Netop derfor kan det være en helt fantastisk idé at inddrage hudpleje og skønhedsprodukter i pakkekalendergaverne til hende.

Her er et par ideer, du kan overveje til hendes pakkekalendergaver, som rimer på skønhed og pleje:

 •         Fugtende og plejende cremer: Det kan være forskellen på en god eller en dårlig dag, om huden er tilstrækkeligt fugtet eller ej, inden man går ud ad døren. Med plejende produkter er huden mere modstandsdygtig over for det danske vintervejr og kan nemmere beholde sin glød. Fyld derfor gerne lækre cremer i pakkekalenderen til hende. Hun vil med garanti sætte pris på det.
 •         Lækre produkter til badet: Der er ikke meget, der slår et dejligt varmt bad på en kølig dag i december. I dag findes der mange herlige produkter, som kan forsøde et bad gevaldigt – der findes for eksempel sæber, scrubs, badesalt, natursvampe og meget andet. Giv en sød kvinde lækre ting til at have et dejligt bad – hun vil takke dig for det.
 •         En ansigtsbehandling: For at gøre noget ekstra godt for huden i ansigtet om vinteren, kan det være skønt med en ansigtsbehandling. Alt efter dit budget kan du overveje, om du vil give hende en professionel ansigtsbehandling, eller du vil give hende remedierne til selv at klare det derhjemme (for eksempel med en fugtgivende og rensende ansigtsmaske).
 •         Skønhedsprodukter med jul i fokus: Julen er en tid, hvor de fleste kvinder gerne vil stråle lidt ekstra. Netop derfor kan det være en fantastisk idé at fylde pakkekalenderen til hende med skønhedsprodukter, der rimer på den søde juletid. Det kan for eksempel være en flot, rød læbestift, en øjenskygge med glimmer og glitter eller en neglelak i flotte metalfarver (for eksempel guld, sølv eller kobber).  
 •         En massage: Hvis hun virkelig skal forkæles, bør du overveje at forære hende en gang massage som del af hendes pakkekalender. Alt afhængigt af dit budget og jeres relation kan du vælge mellem at give hende en oplevelse hos en professionel massør eller selv stå for forkælelsen en dag, hvor det passer hende.
 •         En herlig duft: En virkelig god pakkekalendergave kan være en ny duft til hende. Det kan være i form af en parfume, bodyspray eller en bodyroll. Hvis du ikke er sikker på hendes smag, kan du overveje at forære hende flere forskellige duftprøver som pakkekalendergaver. Hvis du rammer plet, har du den perfekte idé til julegaven eller fødselsdagsgaven senere hen.
 •         Forkælelse til håret: Vinteren er typisk en tid, hvor mange kvinder pakker håret ind i huer og halstørklæder. Men derfor skal det stadig plejes. Overvej at forkæle hende med en lækker hår kur, en tur til frisør eller med nogle herlige styling produkter (for eksempel hårmousse, hårspray eller et nyt krøllejern).

Overrask hende med pakkekalendergaver med voksenlegetøj

Hvis du står og skal lave en pakkekalender til din kæreste eller hustru, kan det være en rigtig god undskyldning for samtidig at peppe sexlivet lidt op. Der findes nemlig et stort og spændende udvalg af voksenlegetøj, som kan danne rammer for en dejlig pakkekalender til hende.

Her er nogle forslag til pakkekalendergaver med voksenlegetøj:

 •         Legetøj til hende: Hvis du gerne vil have fokus på hendes velvære og lyst, kan du overraske hende med lækkert legetøj, hun kan bruge på sig selv (både når hun er alene, og I er sammen). Det kan for eksempel være en lille lækker vibrator eller en dildo, hun kan have med i bad.
 •         Legetøj I kan bruge sammen: Hvis du gerne vil fokusere på legetøj, I kan bruge, når I er sammen, er der også mange muligheder for at finde spændende pakkekalendergaver. For eksempel kan du overveje fjernstyrede æg, hvor hun får æggene, og du har fjernbetjeningen. Denne gave kan føre til meget sjov og pirrende leg, enten når I er hjemme eller ude. Du kan også give hende et sexspil enten som brætspil eller med kort eller terninger. Denne type spil har typisk fokus på at påbegynde en fræk aften med god stemning og lækkert forspil.
 •         Det pirrende legetøj: Hvis I har lært hinanden at kende for nylig, kan det være smart at starte stille og roligt, så I begge er komfortable med tempo og intensitet. Et par gode ideer til pakkekalendergaver til hende, som rimer på en stille start, kan for eksempel være intimolie (en kombination mellem glidecreme og massageolie) eller en fjer til at kærtegne hendes krop ekstra blidt. Det kan også være et par håndjern, som I enten kan bruge lidt for sjov eller til de tidlige stadier af eksperimentelle lege.
 •         Det mere pikante legetøj: Hvis I kender hinanden godt, kan du forære hende pakkekalendergaver med voksenlegetøj, der er mere pikant. Her er det dog vigtigt, at du tænker på, hvad hun tænder på, så du kan give gaver, som falder i god jord. For eksempel kan du overveje en buttplug, hvis hun kan lide dette. Vælg gerne en lille model, hvis denne slags lege er nye for jer. Du kan også give hende et øjenbind for at gøre jeres frække lege mere sensuelle og fantasifulde. Sidst, men ikke mindst, kan lækkert lingeri eller et frækt kostume også sætte gang i jeres julesjov. Der findes mange flotte og smukke modeller og kollektioner, som spænder både fra indbydende og lokkende til mere seksuelt og orienteret mod rollespil.

Vi håber, at du med denne guide har fået masser af ideer og inspiration til, hvordan du skal sammensætte en pakkekalender til hende – både til denne december og de næste mange fremover.

 

Similar Posts