Pakkekalender til ham

Man bliver aldrig for gammel til en pakkekalender, og mænds velkendte indre legebarn vil elske gadgets og andet voksenlegetøj, at smage øl fra hele verden eller at få forkælet smagsløgene med lækre specialiteter. En pakkekalender til ham er en skøn måde at forkæle herren i huset med en lille opmærksomhed hver dag i julemåneden.

Der er mere inspiration at hente på denne side med gaver til ham.

Lad dig inspirere af gode ideer til en pakkekalender til ham, der helt sikkert vil skabe smil og glæde i den søde juletid. Vælg kvalitetsprodukter og ting, som han synes om – der er en verden af muligheder.

Øl – en verden af smagsoplevelser

Lad ham smage på øl fra hele verden. En god kvalitetsøl fra et mikrobryggeri eller et eksotisk bryg fra et andet land vil med garanti være en god oplevelse i en pakkekalender til ham. 24 forskellige slags – så han har nok at vælge imellem, når familien eller vennerne skal imponeres til de mange julefrokoster.

En pakkekalender til ham handler sjældent om indpakningen, så brug kræfterne på at finde de helt rigtige ølmærker, eller lad børnene vælge flaskerne med de flotteste mærkater i supermarkedet, og mor dig over hans ansigtsudtryk, når den meget anderledes øl skal smages foran hele familiens spændte ansigtsudtryk.

Giv manden i dit liv en overraskelse, han aldrig glemmer – lav en pakkekalender til ham, og se det indre legebarn komme frem, når han hver dag i julen spændt åbner den næste pakke.

Voksenlegetøj til det indre legebarn

I en pakkekalender til ham må der nødvendigvis være et udvalg af gadgets – eller voksenlegetøj. Maskiner, tilbehør og elektronik der gør det hele lidt sjovere, og som appellerer til det indre legebarn.

Lav en pakkekalender til ham, hvor der er tænkt på hans interesser. En sjov oplukker til de forskellige øl i pakkekalenderen, en lækkert headset til hans spilleaftner på computeren eller en lasermåler til hans mange byggeprojekter i og omkring huset. Du kan finde både sjove gadgets og praktisk voksenlegetøj på ethvert budget til din pakkekalender til ham, og kun fantasien sætter grænser for gavemulighederne.

Til den entusiastiske lystfisker kan et nyt blink eller et abonnement til et fiskegrejsblad være et hit, mens sportsudøveren med sikkerhed altid bliver glad for et par nye cykelhandsker eller træningssokker.

Til den romantiske aften vil et erotisk brætspil eller et par lækre boksershorts garanteret vække glædelige forventninger. Det handler om at sætte dig i hans sted og huske på, hvad han altid kigger på i butikkerne eller i hans favorit webshop på nettet.

Specialiteter til ham

Vejen til en mands hjerte går som bekendt gennem maven, så ingen pakkekalender til ham uden lækre specialiteter. Et glas delikatesse-sennep af den stærke slags eller gourmet-lakrids til hyggestunderne. Lad en pakkekalender til ham være forrådskammeret med alle de lækkerier, han går og drømmer om, når I er på indkøb.

Til den mere eventyrlystne mand, kan du vælge specialiteter til ham, som han ikke kender. Fyld en pakkekalender til ham med små lækre glas og æsker med smagsprøver af alle de nye og eksotiske ting, som han ikke kender. Lad ham for eksempel rejse smagsverden rundt med stærk wasabi fra Japan, sød baklava-kage fra Tyrkiet eller tørrede mango fra Asien.

Og så er der jo også specialiteterne, som han selv kan være med til at lave: Giv et gavekort til et flødebollekursus, eller tag sammen på vinskole og lær mere om druer og gode vine. Et gavekort til en tur i pølsevognen, kan også være en eftertragtet specialitet for manden, der får serveret vegansk eller meget sund mad derhjemme hver dag, ligesom en god whisky-smagning kan føre til købet af den helt rigtige flaske næste gang. Vælg specialiteter til ham, som han vil glædes over – det vil glæde dig.

Similar Posts