Gave til ham 20 år

En 20 års fødselsdag er den første rigtige runde fødselsdag man selv holder og derfor kan det godt være noget specielt. De fleste har for 2 år siden holdt en stor 18 års fødselsdag og der er derfor ikke det helt samme behov for en kæmpe fest. Men samtidig ved man også godt at der er lang tid til at man fylder 30 år. Så derfor ender det tit med at blive en stor fest alligevel. Men hvad skal man give i gave til ham på 20 år? Det er som altid aldrig helt nemt, men vi vil forsøge at hjælpe og har derfor lavet en liste med vores bedste bud på en gave til ham på 20 år.

Tip: Du kan finde flere gaveideer til ham her.

 • Vandrerygsæk
  Vandrerygsæk
  En perfekt gave til ham der skal ud og opleve verden.
  • Mange prisklasser
  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  Rejsegear.dk 899 0 899 Læs mere

 • Cocktail smagning eller kursus
  Cocktail smagning eller kursus
  James Bond skal have sin Martini shaken, not stirred, Humphrey Bogart sin whisky on the rocks og Carrie Bradshaw lægger altid ud med en Cosmopolitan. De fleste har en favorit drink eller cocktail, som de bliver ved med at vende tilbage til, når de lægger en bestilling i baren. Det ser så let ud, når bartenderen rører, ryster og mikser den ene drink efter den anden. Er du selv en maestro til det, eller har du stadig lidt at lære?
   Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
   DGDA.dk 245 0 245 Læs mere

  • En sjov plakat til ham
   En sjov plakat til ham
   Der findes flere 100 sjove plakat ideer med alt fra sjove citater, ordsprog og sjove illustrationer. Der er en plakat som passer til godt til ham i denne samling.
    Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
    Citatplakat.dk 129 0 129 Læs mere

   • Bobler, Bullshit Og Børsfest – Lars Tvede
    Bobler, Bullshit Og Børsfest - Lars Tvede
    Hvad enhver investor bør vide. Sådan navigerer man ifølge den succesrige erhvervsmand Lars Tvede på et børsmarked i krisetid. Dagen før coronakrisen ramte alverdens børsmarkeder som et tungt hammerslag, solgte Lars Tvede alle sine aktier. Han tjente penge på nedturen og købte aktierne tilbage, da kurserne nogle uger senere var tæt på at ramme bunden. I den efterfølgende turbulens dansede han vellykket rundt på børserne, og da roen sænkede sig en anelse hen over sommeren, kunne han sætte en pænt stor gevinst ind på kontoen. Hvordan bar han sig ad? Hvordan lykkedes det ham at læse markedet? Hvordan brugte han den viden og erfaring, som han har erhvervet gennem snart 40 år som investor og iværksætter, til at træffe rationelle beslutninger, mens mange andre investorer var ramt af panik? I Bobler, Bullshit Og Børsfest har Lars Tvede i en række korte, informative og letforståelige kapitler samlet alle sine vigtigste grundregler, budskaber og pointer.
     Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
     Gucca.dk 179 0 179 Læs mere

    • 5 Ingredienser – Hurtig Og Nem Mad – Jamie Oliver
     5 Ingredienser - Hurtig Og Nem Mad - Jamie Oliver

     Keep it simple! Man kan sagtens lave mad super god og velsmagende mad med blot 5 ingredienser. I Jamie Olivers nye kogebog handler det om kvalitet frem for kvantitet og om at lave sund og afbalanceret mad hurtigt og nemt.

     Det er en no nonsense kogebog – der er ingen små fortællinger om den enkelte ret, der er ikke lange afsnit om ernæring. Billede af de 5 ingredienser + billede af den færdige ret + beskrivelse af fremgangsmåden. Skema angiver indhold af kalorier, fedt, mættet fedt, proteiner, kulhydrater, sukker og fibre.

     Så bliver det ikke nemmere!

      Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
      Gucca.dk 159 0 159 Læs mere

     • Omgivet Af Idioter – Thomas Erikson
      Omgivet Af Idioter - Thomas Erikson
      Hvilken farve er du? Omgivet af idioter er den fagbog alle taler om – næsten 600.000 svenskere har allerede købt bogen og den er udgivet i 40 lande. Er du ‘gul’ og impulsiv eller ‘blå’ og analytisk. Måske du er ‘rød’ og målbevist med tendens til at være styrende eller måske er du ‘grøn’ og tålmodig og fantastiske teamplayer. Har du nogensinde diskuteret med din partner og følt, at I gik fuldstændig skævt af hinanden? Eller har du prøvet at forlade et møde med en følelse af, at du slet ikke forstod de andre i lokalet? Eller oplever du, at visse mennesker aldrig forstår dig, uanset, hvor klart du udtrykker dig?
       Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
       Gucca.dk 179 0 179 Læs mere

      • Læderforklæde
       Læderforklæde
       Håndlavet af 100% læder. Et naturligt produkt, som ældes smukt. Regelmæssig brug og tid vil danne en flot patina. En blød glans som udvikles på overfladen af læderet, hvilket gør forklædet smukkere og blødere, jo mere du bruger det.
        Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
        Gastrotools.dk 599 0 599 Læs mere

       • iVide® 2.0 WIFI Cooker Sous Vide Stav
        iVide® 2.0 WIFI Cooker Sous Vide Stav
        Den helt nye generation i sous vide stave, nemlig iVide 2.0 WIFI fra SousVideTools.   Den er mindre, smallere og mere kraftfuld end vores tidligere iVide Home WIFI sous vide stav. iVide 2.0 WIFI har fået hele 1200 watt, så den kan klare hurtig opvarmning og op til 30 liter vand fra 5°C til 90°C, med en præcision på 0,1°C. Den cirkulerer 12 liter vand rundt i minuttet. Og den er utrolig støjsvag, nemlig kun 42 dB (det er noget af det mest støjsvage på markedet) Designet er med en integreret klemme med skrueenhed, til at fastgøre på din gryde, kar eller beholder.   Det store flotte display med touchknapper reagerer utrolig nemt på berøring og er i god kvalitet.
         Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
         Sousvide.dk 1399 0 1399 Læs mere

        • Øl smagning
         Øl smagning
         Øl smagning er en genial gave til ham du holder af, til en utrolig billig pris. En ølsmagning koster mellem 125-500 kr. og tager mellem 1,5-4 timer i alt.  Dette er en genial måde at få en oplevelse sammen, til næsten ingen penge. Der er mulighed for at vælge mellem rundture med foredrag eller en mere intim smagning, hvor der er tid til at snakke.  Vi har i Danmark en masse lækre bryghuse, der giver dig mulighed for at vælge lige præcis den oplevelse der passe til jer. 
         • Billigt
         • Oplevelsen tager mellem 1,5 – 4 timer
         • Massere af muligheder på både Sjælland, Fyn og Jylland.
         Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
         DGDA.dk 125 0 125 Læs mere

        • Bridgewalking Lillebælt
         Bridgewalking Lillebælt
         En genial gave til en person der elsker at komme ud i det fri og opleve noget. På denne 2 timers tur kommer man op i 60 meters højde, hvor en guide fortæller historier om broens arkitektur, den omgivende natur og mange andre spændende historier.
         • Noget de færreste har prøvet
         • 2 timers tur
         • Kun 245 kr.
         Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
         DGDA.dk 245 0 245 Læs mere

        • Spa ophold
         Spa ophold
         Skal du gå all in på oplevelse til dig og din partner, så kan et spa ophold være en god ide. Det giver jeg tid at slappe af sammen og få et afbræk fra hverdagen, ofte i forbindelse med noget lækker mad. Så er dig og din partner til selvforkælelse og luksus, så tag et kig på de mange forskellige spa ophold. Klik på linket og se spaophold fra de bedste steder i Danmark, Sverige og Tyskland.  
         • Afslapning og luksus
         • Lækker mad
         • Ro og tid til hinanden
         • Vælg mellem 30 forskellige ophold
         Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
         DGDA.dk 1690 0 1690 Læs mere

        • Solve a Mystery – Drabet ved Amalienborg Slot
         Solve a Mystery - Drabet ved Amalienborg Slot
         Skal du give en gave til en der elsker at prøve noget nyt og samtidig blive udfordret på sin intellekt. Solve a Mystery sætter jer på prøve i 2 timer. Kalenderåret siger 1965, og du er netop blev kaldt ud til Amalienborg Slotsplads. Et mord er blevet begået, og som efterforsker er det din opgave at samle trådene, der nu ligger spredt omkring i Frederiksstaden. Du må i gang hurtigt inden, at sporene bliver kolde, så du kan samle beviser nok til at anklage den rigtige morder. Du får brug for alt din erfaring for at skelne mellem de mange mistænkte, men mon ikke at en garvet efterforsker som dig nok skal klare den sag?
         • 2 timers underholdning
         • Passer til alle – Par, venner eller familier
         • Der skal samarbejdes
         • Billigt
         Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
         DGDA.dk 299 0 299 Læs mere

        • Ginsmagning
         Ginsmagning
         Gin er de seneste år blevet enormt populært blandt mænd og kvinder i alle aldre. Hvilket har gjort at der er poppet en masse danske gin bryggerier og barer op i hele Danmark. I gamle dage smagte Gin kun af grantræ, men den tid er for længst ovre. I dag bliver Gin producere med 100 vis af smage, som er med til at gøre hver enkelt gin til en unik smag oplevelse. En ginsmagning er en genial måde at få en oplevelse der strækker sig over nogle timer, samtidig med at man får noget lækkert at drikke.
         • 1-2 timers oplevelse
         • Smag en masse lækker gin
         Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
         DGDA.dk 250 0 250 Læs mere

        • Et lækkert herreur
         Et lækkert herreur
         Det er ikke alle mænd som går med smykker, men de fleste mænd kan godt lide at gå med ur. Derfor kan et lækkert herreur stor set aldrig slå fejl.   Samtidig findes der også herre ure i alle prisklasser fra 500 kr. og op efter.
         • Rigtig mange mænd går med ur
         • Ur i alle prisklasser
         Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
         Brodersens.dk 500 0 500 Læs mere

        • Lacoste – Match point
         Lacoste - Match point
         Lacoste – Match point er blevet et kæmpe hit i Danmark. Denne duft er frisk og sød, uden at blive feminin.   Duften passer især godt til yngre mænd under 50.
         • Passer især godt til mænd under 50
         • Har en frisk og sød duft, uden at blive feminin
         Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
         Billigparfume.dk 549 0 549 Læs mere

        • Van Gils – Between sheets
         Van Gils - Between sheets
         Between Sheets fra Van Gils er en frisk, sensuel og ren duft til mænd. Duftnoterne er en blanding af lavendel og basilikum sammen med grøn gummiharpiks og frisk citrus, grape og lime. Duften af nyvasket renhed. En morderne klassiker til mænd i alle aldre fra Van Gils.
         • En klassikere – Du kan ikke gå galt i byen med denne
         Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
         Billigparfurme.dk (30 ml) -37%169 0 169 Læs mere
         Madeformen.dk (50 ml) 295 0 295 Læs mere

        • Njord – Perfect Face! (Ansigtssæt)
         Njord - Perfect Face! (Ansigtssæt)
         Njord – Perfect Face! er skræddersyet til alle mænd, der er i daglig kontakt med det skandinaviske vejr. Produkterne er udviklet af mænd – til mænd – og det sikrer, at både kvalitet og brug passer perfekt til den moderne mand og hans behov. Produkternes enkle og lækre udseende afspejler også indholdet, som ikke er fyldt med en masse skadelige stoffer, men er skåret ned til de vigtigste ingredienser, der sikrer en sund og pæn hud. Brug produkterne sammen og regelmæssigt – det er mere simpelt, end du tror – og resultatet siger det hele. Njord er et dansk mærke, som har fokus på skandinaviske mænd! Mænds behov er anderledes fra kvinders – og det ved Njord alt om!
         • Bestseller
         • Njord er et dansk mærke, som har fokus på skandinaviske mænd!
         Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
         Madeformen.dk 399 0 399 Læs mere

        • Njord Straight Razor Starter Set
         Njord Straight Razor Starter Set
         Njord har lavet et super smart sæt, som er helt optimalt til gave, til en som har lyst til at prøve kræfter med den klassiske barberingskunst – Straight Razor shaving. Sættet består af 5 essentielle dele, som giver dig grundlaget til en super barbering – Alt sammen pakket i en praktisk sort toilettaske.
         • Har en samlet værdi på 1304 kr. men koster kun 599
         • Perfekt gave til manden der går op i sit skæg
         Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
         Madeformen.dk -54%599 0 599 Læs mere

        • Men’s Society Beard Grooming Kit
         Men
         Et helt unikt set med et enkelt formål, at gøre det nemmere for mænd at pleje deres skæg. Sættet indeholder de produkter du skal bruge for at style, blødgøre og hold længden på skægget. Er det en gave til den barske jæger med fuldskæg eller den mere afslappede type, så passer sættet til alle mænd med skæg. Det kan bruges af alle, og passer til alle hudtyper. Det hele er pakket i en lille tin æske, som ser super fed ud på badeværelset, men har også en god størrelse til at have med på rejse. Du kan endda have æske i lommen, hvis du bliver så glad for den, at du bare ikke vil give slip på den. Skægolien har en beroligende og lindrende effekt mod irritationer i skægget. Den renser og fugte huden under skægget, samtidigt med at den blødgøre skægget. Indhold: – En 4 steps guide til styling af skæg – Beard Oil 10 ml – Moustache Wax 15 ml – Skægkam i rustfrit stål – Skægsaks i rustfrit stål
         • Er det en gave til den barske jæger med fuldskæg eller den mere afslappede type, så passer sættet til alle mænd med skæg
         • Det hele er pakket i en lille tin æske, som ser super fed ud på badeværelset
         Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
         Madeformen.dk 249 0 249 Læs mere

        • Barberians Cph Soap Me Up Set
         Barberians Cph Soap Me Up Set
         Denne gave er en kombination, der kan hjælpe ham du køber gaven til, til at få en ren krop og hår, så er Barberians Cph Soap Me Up Set det perfekte valg for dig. Barberians Cph Soap Me Up Set består af en shampoo og en shower gel, der til sammen hjælper dig med at holde kropshygiejnen i orden. Indeholder følgende: Daily Vitalizing Shampoo (300 ml) Designet til dig, der vasker dit hår dagligt. En god og effektiv løsning til at få renset håret og fjernet alle bakterierne. En meget mild formel af naturlige ingredienser, der er rar for din hovedbund og håret. Vitalizing Shower Gel (300 ml) En shower gel med duft af bergamot og green fruits, der er blid mod din hud. Naturlige ingredienser trænger ind i huden og giver fugt samt beskytter huden.
         • En lækker gave til manden der går op i sig selv
         Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
         Madeformen.dk -20%239 0 239 Læs mere

        • Hårtabs gaveæske
         Hårtabs gaveæske
         Det ultimative hårtabs sæt til mænd – Bekæmp dit hårtab indefra og ud Vi ved hvor mange mænd der sætter en stolthed i en flot manke, men hvis den begynder at tynde ud, kan det være skyld i megen usikkerhed. Den usikkerhed kan ligeledes opstå når man skal købe produkter ind til bekæmpelsen af hårtabet. Med denne gaveæske for du 4 super produkter til manden som ønsker at mindske eller undgå hårtab.
         • Til manden som ønsker at mindske eller undgå hårtab.
         Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
         Madeformen.dk 499 0 499 Læs mere

        Flytter hjemmefra – Ting til hjemmet 

        I denne alder er der rigtig mange enten lige flyttet hjemmefra eller på vej til det. Derfor åbner der sig en helt ny verden af gavemuligheder som ikke før har været på tale. For hvilken 18 årig ønsker sig service og smarte glas, ikke rigtig nogen. Men det gør rigtig mange 20 årige. 

        Mærker er ikke så vigtige

        De fleste mænd i denne alder går ikke op i om det hedder royal copenhagen eller hvilket mærke det er. Det er selvfølgelig meget fedt at have noget som er flot, men lige hvilket mærke det skal være spiller ofte ikke en den store rolle. Du har derfor rimelig frit spil til at vælge noget i alle mulighed forskellige mærker og designs som en gave til ham på 20 år.

        Hjælp til madlavning – Nemme kogebøger

        Det er langt fra alle for ikke at sige de færreste unge mænd der i en alder af 20 år, går op i at lave mad. Den står ofte på noget der er billigt og nemt, med mindre de selvfølgelig skal hjem og spise, så vil de gerne have noget lækkert og smart. Men du kan hjælpe den unge med en kogebog der gør det let for ham at lave god mad uden det behøver at tage en krig.

        Oplevelser er altid en sikker vinder

        Selvom det da er meget rart at få noget som man kan bruge i hverdagen så er der ikke noget som slår en oplevelse som man ikke lige glemmer. Når man er 20 år kan det ofte ikke blive vildt nok og du skal derfor kigge efter oplevelser hvor der er massere adrenalin indblandet. Hvis du virkelig skal høste point, så skal du købe en oplevelse hvor han kan opleve det sammen med vennerne. Det er ikke fordi det ikke er fedt at gøre det sammen med dig, men i denne alder er venner altså bare alt. Så en god gave til ham på 20 år er en vild oplevelse. 

        Rejseudstyr

        Rigtig mange 20 årige vælger at tage ud og rejse, for at opleve verden. Du kan derfor med fordel give noget lækkert rejsegrej som kan gøre rejsen lidt mere behagelig. Her tænker vi på en lækker rygsæk eller god skijakke.

        ?Hvad skal man give i gave til ham på 20 år?

        Vi har en lang liste med ideer her på siden.

        ?Hvor meget skal man give for?

        Jo ældre man bliver, jo mindre forventer man at få. Men de fleste giver omkring 300-500 kr.

        ?Er køkkenudstyr en god gave til ham på 20 år?

        Ja, da de fleste er flyttet hjemmefra og ikke har de store køkkenredskaber, så er det slet ikke nogen dum gave.

        Similar Posts