Valentinsdag gave til ham

Den 14 februar er valentinsdag også kendt som årets største kærlighedsdag ifølge amerikanerne og den tradition har vi danskere taget til os. Men hvad er en god valentinsdag gave til ham? I denne artikel vil vi komme med vores bud. 

Tip: Se også gaver til ham – for flere gaveideer.

 • Fifty Nights of Naughtiness
  Fifty Nights of Naughtiness
  Fifty Nights of Naughtiness er det perfekte spil, der giver et ekstra pift til romantikken og sexlivet! I alt indeholder spillet halvtreds kort på fem niveauer: Uskyldige hvide, passionerede rosa, hede røde, frække skarlagenrøde og lumre sorte. Kortene indeholder udfordringer for både romantikken og sexlivet, og de kan handle om alt lige fra at tage på picnic sammen og til at have sex på køkkenbordet eller anskaffe fælles sexlegetøj. I vælger niveau ved at slå med den medfølgende farveterning: Viser den gult, må I selv vælge et kort…
   Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
   Coolstuff.dk 169 0 169 Læs mere

  • Bedroom Battle
   Bedroom Battle
   Hvem har størst sexappeal: En superhelt i mormors morgenkåbe eller en forkølet bonde, som har et bijob som nøgenmodel? I dette hede og underholdende sex-spil udfordrer du din partner i sexappeal for at vinde erotiske belønninger. Men du skal spille dine kort strategisk – der er måske nogle belønninger, som du har ekstra meget lyst til at vinde? Bedroom Battle har fantasifulde og hede udfordringer, som får jer til at glemme alt om den triste hverdag, så I kun har øje for hinanden. Lige undtagen når I spekulerer på, hvad det næste kort byder på af nydelsesfulde belønninger selvfølgelig! Udfordringerne har forskellige niveauer, og der er altid valgmuligheder, så I kan finde de belønninger, som passer bedst til jer. Den spiller, der har flest belønningskort, vinder spillet og kan vælge en ekstra hed afsluttende udfordring, som tager jer begge til spillets klimaks!
    Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
    Coolstuff.dk 199 0 199 Læs mere

   • Proraso Luksus Gaveæske
    Proraso Luksus Gaveæske
    Dette lækre gavesæt fra italienske Proraso indeholder alle de produkter, du skal bruge til den perfekte barbering. Sættet består af følgende varer i full-size: 1) Preshave creme, 100 ml. Preshaven lægger en beskyttende hinde på huden og blødgør skægstubbene, så skraberen får fat i selve hårene. Det mindsker risikoen for irritationer. Har en forfriskende duft af Eucalyptus og Menthol. 2) Barbercreme, 150 ml. Plejer og fugter huden og sikrer dig en fantastisk barbering. Indeholder Eucalyptus og Menthol, der virker opkvikkende på huden. 3) Aftershave Lotion/Splash, 100 ml. Sikrer dig en optimale afslutning på din daglige barbering. Tilfører fugt og lukker porerne. 4) Barberskål Tryk lidt af din barbercreme ud i skålen og brug barberkosten til at skumme cremen op til et lækkert barberskum. 5) Barberkost med Boar børste Denne barberkost er lavet med boar, som er naturhår. Børsten bruges til at skumme din barbercreme op med, så du får det lækreste, flødeskumsagtige barberskum.
     Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
     Proshave.dk 399 0 399 Læs mere

    • Naughty Knot
     Naughty Knot
     Pak verdens dejligste gave ind – nemlig dig selv! Knuder er, hvilket ikke er nogen hemmelighed, ikke specielt sexede i sig selv. Men netop som mange andre ting (tøj, ingen tøj osv.), så kan det blive rigtig sexet, hvis det er en meget attraktiv og sexet ting, knuden er bundet omkring. Altså en, som den, der skal modtage ‘pakken’, godt kan lide. Men det er naturligvis ikke alle former for knudeanordninger, der duer, (læg den gamle klud ned i skuffen igen!) Naughty Knot er knuden, der kan binde det du ønsker på en måde, så alle de spændende overraskelser er skjult, altså som en rigtig pakke skal se ud. Nem at binde, og endnu nemmere at binde op. Passer fint til Valentines dag, juleaften, fødselsdagen, bryllupsdagen, mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag, lørdag eller, for den sags skyld, søndag. Gi’ dig selv som gave! For husk, det er mere lykkebringende og mere sexet at give end at tage!
      Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
      Coolstuff.dk 149 0 149 Læs mere

     • Gavepose med lækkerier
      Gavepose med lækkerier
      En lækker blanding af super lækre kvalitets produkter.
       Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
       Maggies.dk 171 0 171 Læs mere

      • Gavekurv med mange lækkerier
       Gavekurv med mange lækkerier
       Gavekurven indeholder følgende varer:
       • Califonisk rose vin
       • Special te 100 g.
       • Bolcher fra Almuegaarden
       • Weibel tapenade eller pesto
       • Mariager krydersalt
       • ​Gaveæske fra PR Chokolade, med fyldte kvalitets chokolade
       • Mørke chokolade mandler
       • Marcipan hjerte
       • Chokolade trøfler
        Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
        Maggies.dk 360 0 360 Læs mere

       • Gavekurv gourmet med italienske vine
        Gavekurv gourmet med italienske vine
        Gavekurven indeholder følgende varer:
        • 2 vine fra Italien
        • Special kaffe 250 g.
        • Kaffesirup
        • ​Honning med smag
        • Sydesalt fra Mariager
        • Lakrids fra Lakridseriet
        • Gaveæske med kvalitets chokolade
        • Chokolade specialiteter
        • Fyldte chokolade kugler
         Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
         Maggies.dk 567 0 567 Læs mere

        • En lækker japansk køkkenkniv
         En lækker japansk køkkenkniv
         Stort udvalg i lækre Japanske knive.
          Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
          Gastrotools.dk 399 0 399 Læs mere

         • Helikoptertur
          Helikoptertur
          Er du vant til at tage på sightseeing med begge ben på jorden? Så vil det helt sikkert være en omvæltning at blive løftet op i luften, så alle monumenterne bliver set i fugleperspektiv. Selv de gamle kendinge, ændrer sig pludselig, når de ses fra luften, og hvem ved, måske er det slet ikke til at kende igen?
           Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
           DGDA.dk 695 0 695 Læs mere

          • Bodyflight
           Bodyflight
           Er du klar til at ophæve tyngdekraften og mærke et adrenalinkick, der normalt kun findes i 4000 meters højde? Uden at springe ud med faldskærm kan du prøve det frie fald og flyve rundt i luften for at udforske dit nye territorium: luftrummet. Giv fuglene noget at snakke om og sæt af.
            Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
            DGDA.dk 445 0 445 Læs mere

           • Flødebollekursus
            Flødebollekursus
            Du har sikkert spist utallige af de små luftige konditorkager, men har du prøvet at lave dem selv? Lær at lave flødeboller fra bunden, med en af verdens måske bedste chokolader ‘la republica de cacao”. Du vil blive introduceret til, hvordan en sprød bund laves, hvordan man pisker en luftig skum og ikke mindst hvordan man tempererer chokoladen, så den får det helt rette knæk. Du går ikke tomhændet hjem, for du får selvfølgelige dine flødeboller med, samt opskrifterne, så du kan prøve kræfter med flødebollerne hjemme i køkkenet.
             Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
             DGDA.dk 400 0 400 Læs mere

            • Guidet Puch Maxi Tur
             Guidet Puch Maxi Tur
             Thyborøn og Puch Maxi er muligvis to alen af samme stykke. Man kan måske endda gå så langt at påstå, at epicenteret for ‘maxier’ med mælkekasse må være netop Thyborøn. Tvivler du, må du jo opleve det med egne øjne, når du rider på ryggen af en af de ikoniske knallerter på en tur ‘rundt æ havn’ til en uformel snak om det barske, hjertelige og ligetil liv, der leves på egnen. Den lokale guide tager dig med rundt i en by, der stinker af fisk og penge, og du oplever Thyborøn ‘backstage’. Så spænd hjelmen, tjek om mælkekassen sidder forsvarligt og kom op i gear – på Thyborønsk cowboymanér.
              Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
              DGDA.dk 345 0 345 Læs mere

             • Cocktail smagning eller kursus
              Cocktail smagning eller kursus
              James Bond skal have sin Martini shaken, not stirred, Humphrey Bogart sin whisky on the rocks og Carrie Bradshaw lægger altid ud med en Cosmopolitan. De fleste har en favorit drink eller cocktail, som de bliver ved med at vende tilbage til, når de lægger en bestilling i baren. Det ser så let ud, når bartenderen rører, ryster og mikser den ene drink efter den anden. Er du selv en maestro til det, eller har du stadig lidt at lære?
               Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
               DGDA.dk 245 0 245 Læs mere

              • En sjov plakat til ham
               En sjov plakat til ham
               Der findes flere 100 sjove plakat ideer med alt fra sjove citater, ordsprog og sjove illustrationer. Der er en plakat som passer til godt til ham i denne samling.
                Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
                Citatplakat.dk 129 0 129 Læs mere

               • Bobler, Bullshit Og Børsfest – Lars Tvede
                Bobler, Bullshit Og Børsfest - Lars Tvede
                Hvad enhver investor bør vide. Sådan navigerer man ifølge den succesrige erhvervsmand Lars Tvede på et børsmarked i krisetid. Dagen før coronakrisen ramte alverdens børsmarkeder som et tungt hammerslag, solgte Lars Tvede alle sine aktier. Han tjente penge på nedturen og købte aktierne tilbage, da kurserne nogle uger senere var tæt på at ramme bunden. I den efterfølgende turbulens dansede han vellykket rundt på børserne, og da roen sænkede sig en anelse hen over sommeren, kunne han sætte en pænt stor gevinst ind på kontoen. Hvordan bar han sig ad? Hvordan lykkedes det ham at læse markedet? Hvordan brugte han den viden og erfaring, som han har erhvervet gennem snart 40 år som investor og iværksætter, til at træffe rationelle beslutninger, mens mange andre investorer var ramt af panik? I Bobler, Bullshit Og Børsfest har Lars Tvede i en række korte, informative og letforståelige kapitler samlet alle sine vigtigste grundregler, budskaber og pointer.
                 Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
                 Gucca.dk 179 0 179 Læs mere

                • 5 Ingredienser – Hurtig Og Nem Mad – Jamie Oliver
                 5 Ingredienser - Hurtig Og Nem Mad - Jamie Oliver

                 Keep it simple! Man kan sagtens lave mad super god og velsmagende mad med blot 5 ingredienser. I Jamie Olivers nye kogebog handler det om kvalitet frem for kvantitet og om at lave sund og afbalanceret mad hurtigt og nemt.

                 Det er en no nonsense kogebog – der er ingen små fortællinger om den enkelte ret, der er ikke lange afsnit om ernæring. Billede af de 5 ingredienser + billede af den færdige ret + beskrivelse af fremgangsmåden. Skema angiver indhold af kalorier, fedt, mættet fedt, proteiner, kulhydrater, sukker og fibre.

                 Så bliver det ikke nemmere!

                  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
                  Gucca.dk 159 0 159 Læs mere

                 • Omgivet Af Idioter – Thomas Erikson
                  Omgivet Af Idioter - Thomas Erikson
                  Hvilken farve er du? Omgivet af idioter er den fagbog alle taler om – næsten 600.000 svenskere har allerede købt bogen og den er udgivet i 40 lande. Er du ‘gul’ og impulsiv eller ‘blå’ og analytisk. Måske du er ‘rød’ og målbevist med tendens til at være styrende eller måske er du ‘grøn’ og tålmodig og fantastiske teamplayer. Har du nogensinde diskuteret med din partner og følt, at I gik fuldstændig skævt af hinanden? Eller har du prøvet at forlade et møde med en følelse af, at du slet ikke forstod de andre i lokalet? Eller oplever du, at visse mennesker aldrig forstår dig, uanset, hvor klart du udtrykker dig?
                   Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
                   Gucca.dk 179 0 179 Læs mere

                  • Læderforklæde
                   Læderforklæde
                   Håndlavet af 100% læder. Et naturligt produkt, som ældes smukt. Regelmæssig brug og tid vil danne en flot patina. En blød glans som udvikles på overfladen af læderet, hvilket gør forklædet smukkere og blødere, jo mere du bruger det.
                    Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
                    Gastrotools.dk 599 0 599 Læs mere

                   • iVide® 2.0 WIFI Cooker Sous Vide Stav
                    iVide® 2.0 WIFI Cooker Sous Vide Stav
                    Den helt nye generation i sous vide stave, nemlig iVide 2.0 WIFI fra SousVideTools.   Den er mindre, smallere og mere kraftfuld end vores tidligere iVide Home WIFI sous vide stav. iVide 2.0 WIFI har fået hele 1200 watt, så den kan klare hurtig opvarmning og op til 30 liter vand fra 5°C til 90°C, med en præcision på 0,1°C. Den cirkulerer 12 liter vand rundt i minuttet. Og den er utrolig støjsvag, nemlig kun 42 dB (det er noget af det mest støjsvage på markedet) Designet er med en integreret klemme med skrueenhed, til at fastgøre på din gryde, kar eller beholder.   Det store flotte display med touchknapper reagerer utrolig nemt på berøring og er i god kvalitet.
                     Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
                     Sousvide.dk 1399 0 1399 Læs mere

                    Kreative valentinsdag gave til ham – gratis ideer

                    Alt behøver ikke koste penge, derfor har vi her samlet række ideer til en valentinsdag gave til ham uden det behøver at koste noget. 

                    1. Lav et klippekort

                    Lav et klippekort med forskellige ydelser som ham kan bruge når det passer ham. Dette kan være ting som rygmassage i 15 min, støvsugning, morgenmad på sengen, en aften med øl og playstation osv. Kun din egen kreativitet sætter grænser. Dette er nem og sød måde at lave en sjov og sød valentinsdag gave til ham.

                    1. Lav et glas med søde, sjove, frække beskeder

                    En anden gratis ting du kan give er, at lave et glas med sjove, søde og frække beskeder til ham. Det er meget nemt, du skal blot bruge en eller anden form for glas med låg til. Så tager du og skriver en masse beskeder til ham som du tror han vil blive glad for. Så kan du selv sætte nogle regler op, som f.eks. at han kun må åbne 1 om dagen i en måned eller 1 hver den første i 1 år. Dette er en fin måde at give en valentinsdag gave til ham som strækker sig i længere tid, end blot den 14 februar.

                    1. Lav din egen restaurant oplevelse derhjemme

                    Det kan hurtigt blive dyrt at gå ud og spise, derfor kan du med fordel få næsten samme oplevelse derhjemme til langt under det halve. 

                    1. Lav en sexet skattejagt

                    Gem forskellige små beskeder rundt i huset/lejligheden og lad ham finde det. Du kan evt. også have nogle redskaber som han skal benytte undervejs som bind for øjnene. 

                    Har du en ide til gratis DIY valentinsdag gave til ham? Så skriv en kommentar herunder.

                    ?Hvornår er valentinsdag?

                    Den 14 februar er det valentinsdag.

                    ?Hvad er en god valentinsdag gave til ham?

                    En god valentinsdag gave er en der viser du elsker ham.

                    ?Har i også kreative ideer til selv at lave noget?

                    Ja på denne side finder du også ideer der ikke koster noget.

                    Similar Posts