Adventsgaver til hende

Det er ganske kort tid til juletiden begynder. I juletiden forkæler vi dem, vi har kær, hvilket især gør sig især gældende for kærestepar imellem. Hvis du mangler at købe adventsgaver til din kæreste, finder du her et forslag til gaver til formålet. Helt præcist 48 forskellige gaveideer.

 

Hvad er adventsgaver?

Adventsgaver gives de fire søndage op til juleaften og består oftest af lidt større og dyrere gaver, end pakkekalendergaver gør. Første søndag i advent kan ligge helt tilbage i november, hvorfor man skal være ude i god tid for at nå at have gaverne klar. Dette betyder, at du allerede nu bør gå i gang med at anskaffe dig de fire adventsgaver. e sidste par måneder har vinteren hver morgen og hver aften spist en bid mere af dagen. Der er blevet færre lyse timer og de timer på dagen, hvor solen burde stå højest på himlen, har der ikke været andet end skyer i forskellige grå nuancer, der har holdt solen godt gemt væk.

 

Heldigvis vender det, når december nærmer sig, for så tændes lyskæderne i gaderne, og i villakvartererne hænges kæderne over træer og buske, så lyset kommer til at fylde igen. Så rykker de fleste af os sammen indenfor, tænder adventskransen og samles om kalenderhygge og julebag.

 

Og nu vi er ved det, har du så styr på en adventsgave til hende? Nå ikke? Så er det heldigt, at vi længere nede på siden har samlet nogle idéer til adventsgaver, så du kan give hende 1 oplevelse hver søndag.

Similar Posts