MadeMyDay.dk – små oplevelser, stor glæde.

Gavebordet.dk » MadeMyDay.dk – små oplevelser, stor glæde.

Skab glæde fra din smartphone

Made My Day var et smart koncept der fandtes ca. 2014 – 2019. I dag er MadeMyDay lukket, og du kan derfor ikke længere bruge servicen til at sende gaver der skaber glæde. I stedet er du landet på Gavebordet.dk hvor du kan finde masser af gode gaveideer.

Start f.eks. din søgning efter en gave til ham og find 150+ gode gaveideer til ham.

Eller er det en kvinde du skal glæde med en gave, så besøg vores liste her og find den perfekte gave til hende.

Konceptet

Folkene bag MadeMyDay så et behov som mange har, og som stadig er der – nemlig behovet for på en nem og simpel måde at give en anerkendelse til nogen der fortjener lidt ekstra.

Det kan være familiemedlemmet der har fået en flot karakter til eksamen. Det kan være naboen der har vandet dine blomster. Det kan være en kollega der har gjort en ekstra indsats. Dine børns børnehavepædagog der har klaret en hård dag. Eller en leverandør der lige har leveret lidt bedre end du regneede med.

Kort sagt – de små gaver der skaber stor glæde.

Der hvor man gerne vil give en gave i størrelsesordenen 30-100 kroner, men hvor man ikke nødvendigvis ser personen.

Hvor de ”traditionelle” gaver som en buket blomster er for stor en udgift eller ikke passer til modtageren, men hvor man stadig gerne vil anderkende noget særligt.

Skab glæde fra din smartphone

MadeMyDay var en app man skulle downloade til telefonen. Her kunne man så oprette sig og sende et gavekort til den man gerne ville glæde. Det kunne f.eks. være på to kopper kaffe, lidt lækker chokolade eller noget lignende. Herefter kunne modtageren så vise gavekortet på caféen og få f.eks. sine kaffer.

Fremtiden

Desværre er MadeMyDay nu lukket. Hvad der præcis er grunden ved vi ikke – måske var markedet bare ikke klar til denne type app. Nogle gange er ideen god, men konceptet er 5-10 år for tidligt på den.

Vi tror i hvert fald at konceptet med en nem måde at give små gaver på nok skal komme igen i en eller anden form – måske integreret i nogle af de mobile betalingsløsninger vi allerede har, f.eks. Mobilepay eller Applepay. Det kan også være det kræver at den fysiske del ikke bliver noget man selv skal hente som modtager, men noget man får tilsendt – f.eks. hvis det en dag bliver muligt at få leveret små pakker som lækre chokolader eller lign. uden at skulle betale for levering og inden for få timer.